gergius 1 #1 Публикувано 26 Септември, 2012 (Редактирано) Колеги от къде мога да си намеря зелен антифриз? Аз съм от Стара загора и ако някои знае от каде мога да си купя такъв да пише. Може и от друг град чрез поръчка! Поздрави Редактирано 26 Септември, 2012 от gergius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 26 Септември, 2012 Оригиналният антифриз на Хонда е зелен,в Пловдив има представителство,така че... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 986 #3 Отговорено 26 Септември, 2012 Не е точно зелен оригиналният , не го подвеждай.Купих преди 1 седмица и е нещо м/у синьо и зелено.Зелен има на Мобил и аз съм с такъв момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #4 Отговорено 26 Септември, 2012 зелен е оригиналния антифриз на рено дачия - има го в шоурума на рено дачия нисан - в стара загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #5 Отговорено 26 Септември, 2012 на мен също ми дойде хонделката от италия със зелен антифриз,така че и аз мисла да смена таз годишният син със зелен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gergius 1 #6 Отговорено 27 Септември, 2012 Колеги в крайна сметка в Стара Загора само в Рено ли има зелен антифриз! А как само мразя Френски коли и то RENAULT. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 27 Септември, 2012 Ти последно антифриз ли ще купуваш, или Рено ? .. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gergius 1 #8 Отговорено 12 Октомври, 2012 Колеги все още си търся зелен антифриз! Помагайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #9 Отговорено 13 Октомври, 2012 моят го смениха онзи ден, и ми сложиха зелен, 1,5 литра за цена от 15 лева, ако се интересуваш, пиши ми лично, аз съм от Казанлък ще те свържа с хората, на мен 3 бутилки ми свършиха работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #10 Отговорено 13 Октомври, 2012 Колеги все още си търся зелен антифриз! Помагайте.Тук http://www.autoplus.bg/bg/ има от въпросния антифриз!От 4 години си карам Акорда с него и нямам грижи.. Около 11 лева за 1 литър концентрат му е цената ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове