Jump to content
fenabg

Есенна хонда среща Дупница 12,13 и 14 октомври

Recommended Posts

Да. До мемента само Кало ми е потвърдил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен ние ще сме 4-ма , Марто,Мори. Вальо ,Маринка за петък и събота! А можеш ли да уточнш на двете нощувки и вечеря тотала!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15.60 нощувка приблизителня цена за вечеря 17 35+15.6 Официално потвърдено от Андрешко 40кибапчита :blink: и 40кифтета :blink: - Спонсорство за мероприятието :P .Чакаме Велио и барбикюто .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе фене, това последното ти изречение ме хвърли на черешата.Мен ще ме пишеш ли за 2 нощувки, да ида пак за тунинг в Петък до Благоевград и да дойда по нощите както си му е традиция :D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз този път съм с кака ви, само за събота. Ще използвам случая и за скромна почерпка по случай одъртяването ми.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепка пиша те и петък ти се появяваш по нощите аз те посрещам пръв и пак така виждам и колата аз за сефте.И както винаги съм на на късмет ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи по предварителна прогноза дъжд ще вали в Неделя, в събота май ще е хубаво времето т.е. сме на линия с обурудването (ще вземем и шатрите даже) но за скара нека който има и не му е проблем да вземе въглища едно човалче 10кг ще се вземе от Дупница направо (фена отговаря за това) и бирата два стека Фениначе съм на линия 200% за събота, петъка все още ми е под въпросПоздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събота и аз съм на линия Публикувано изображение

Както Вельо и аз още не мога да потвърдя за петъка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Име на получателя Иван ИвановНомер на сметка на получателя (IBAN) BG97 PIRB 7385 4601 7717 37Сума на превода 200.00Състояние Извършено плащанеДата 01.10.2012Това е за мен, за Мори (morridina), за Вальо (saaron) и за Маринка (тя си няма ник). Нощувки за петък и събота.Остават още 5лв ама ще ти ги дам на ръка, че имаше няк'ви лимити в epay.bgп.п. ако е много на зор положението да ги пускам и тях утре по банка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ Трифон - па не се насилвай, като не си сигурен. Събота нали ше си там..

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се силите още малко ,ще докарам купето .......Вельо ,споко ще съм турист хахахахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен, Кало преведе пари по сметката и за мен, 70 лв за събота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бобито - събота - 2ма

Don_Enco -събота -1

fast_ghost -събота- 1

chris_barnes-събота-1

Morridina -петък 1,събота 1

joskata-събота -1

paRADOx -събота - 1

frisko -събота -2

Civic 6 gen -събота -1

saaron- петък 1 събота-1

Izanagi -петък ,събота 1

trifon.trifonov -събота -1

ANDRESHKO -събота -1

didone bros събота 2ма

Sisqo събота 2ма

Tino -събота ? -1

m.g. петък 2ма-събота 2ма

Това е списъка за сега пишете ако съм пропуснал .С червено са потвърдилите по банка .До края на седмицата определям броика и заявявам вечери и нощувки !!!

За скара никои нищо не каза аз ли да търся.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От тия горе изброените знам че Sisqo има една демо версия на барбекю, ама с него няма да стане работата за 20 души.Та ако има от къде да намериш, няма да е зле.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме отпиши :( няма да имам възможност да се довлача съботата - отново :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен, имаш парите преведени за мен и Дидо. Казвайте дали да нося демо версията на барбекю, аз нямам никакъв проблем :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен, имаш парите преведени за мен и Дидо. Казвайте дали да нося демо версията на барбекю, аз нямам никакъв проблем :)

Вземай, вземай, предният път много добре се справи Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаааа от написаното по горе стигам до следните изводи:1. Тино е много несериозен тип - скатава се за пореден път от явяване на среща2. Мори и Валъо ше са сами, а най вероятно Марто ще дойде с Маринка ( тука става нещо странно хохо :) )Също така дочух в пространството че на Валъо колата била по бавна от тази на Велъо, и поради този факт той ще дойде като турист.Ае със здраве

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А вие дневни посетители само за писта и скара приемате ли , а?Щото и се каня на тая дупница 2 години вече и все изпускам.Сега с преспиване не мога ама гледам времето е добро та може така една дневна разходка да ви видя , че съ забраихме с тея дето ги познавам де ;)Та къде е записването и какво се носи като за писта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто, щом идваш само за пистата, няма какво да се записваш, направо идваш :) Носи някоя друга мръвка да има за барбекюто :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес и аз преведох парите за мен и още двама приятели едното момче ще осигури агрегат,музика и евентуално шатра ,надявам се да стане готина среща както винаги :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се силите още малко ,ще докарам купето .......Вельо ,споко ще съм турист хахахахаха

е тука вече ме изуми, ако е толкова заради дръпката ще те остава още един път с половин броня да ме биеш (от мен да мине) :lol: само ела с купето, иначе аз за кво се подготвям тука две седмици (ще трябва с В18-ки нещо да се дърпам - но там резултата е ясен) п.п. здраве да е важното е че стане яка среща за пореден път и вечерта (в събота) ще се размажем, пък и рожденник май ще си имаме тъй че ще е "нещо страшно" (както казва един приятел) :D п.п. Фен аз съм само за събота - ще трябва да возя едни пияници че ще са без кола в съботата и няма как да дойда от петък :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес и аз преведох парите за мен и още двама приятели едното момче ще осигури агрегат,музика и евентуално шатра ,надявам се да стане готина среща както винаги :rolleyes:

Кой е втория? Да не е само аматъор като Николайчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бобито - събота - 2ма

Don_Enco -събота -1

fast_ghost -събота- 1

chris_barnes-събота-1

joskata-събота -1

paRADOx -събота - 1

frisko -събота -2

Civic 6 gen -събота -1

saaron- петък 1 събота-1

Izanagi -петък ,събота 1

trifon.trifonov -събота -1 + 1

ANDRESHKO -събота -1

didone bros събота 3ма

Sisqo събота 2ма

Това е списъка за сега пишете ако съм пропуснал .С червено са потвърдилите по банка .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко и се заформя една малка национална Публикувано изображение Хайде очакваме още фенове да се включат в есенната среща Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам ел.скара. Да я нося ли? Кой ще е готвачът? Публикувано изображение

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета аз няма да мога да дойда брат ми в Събота си идва от Кипър и трябва да ходя да го взема ... Чаках до сега , защото не се знаеше точната дата кога ще си дойде и Евентуално Може да се отбия по някое време да видя ГИЛДИЯТА Публикувано изображение .......... ;( Публикувано изображениеПубликувано изображение Фен проблем ще имали ако успея да дойда вечерта на место да си плащам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ела бре човек няма яд Гладен не е останал никои .Ел скара не върши работа ,май намерих една с голяма вместимост ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенче, не искам да дърпам дявола за опашката, но така като гледам какво ще е времето събота и неделя, ще трябва да си подсигурим по-големи шатри :( искрено се надявам да не вали, но и дори да е така... едно скапано време няма да ни развали сбирката :)П.П. ако някой е се занимава с шаманство, сега е времето да се докаже :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вали дъжд ще е по-интересно :) д15-ките ще станат моментално по поне 160 коня на колелата :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенче, десерта този път толумби ли ще е? :lol: ако е така, за мен вземи пон 5 :D а ако не, в събота ще се снабдя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вали дъжд ще е по-интересно :) д15-ките ще станат моментално по поне 160 коня на колелата :D

Тя твойта от сега се вписва в това начинание Публикувано изображение Пусни икономика да бяга Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фена щял да мапне до по - високи обороти този път, та да не му свърши картата в 5 ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенчето няма електроника и ЕКУ-та, за това ще разпробие жигльорите, отваря шибъри, дросели, сичкото що може да дава газ. Ще видим кога ще скъса платното на ускорителната помпа и ще приключи мача :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяме че е Дуал Карб! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бобито - събота - 2ма

Don_Enco -събота -1

fast_ghost -събота- 1

chris_barnes-събота-3

joskata-събота -1

paRADOx -събота - 1

frisko -събота -2

Civic 6 gen -събота -1

saaron- петък 1 събота-1

Izanagi -петък ,събота 1

trifon.trifonov -събота -1 + 1

ANDRESHKO -събота -1

didone bros събота 3ма

Sisqo събота 2ма

Това е списъка за сега 23ма без мен и дупнишката компания пишете ако съм пропуснал .С червено са потвърдилите по банка .

Местата са заявени ,за уточнения тук или по тела .

Фенче, не искам да дърпам дявола за опашката, но така като гледам какво ще е времето събота и неделя, ще трябва да си подсигурим по-големи шатри :( искрено се надявам да не вали, но и дори да е така... едно скапано време няма да ни развали сбирката :)

П.П. ако някой е се занимава с шаманство, сега е времето да се докаже :D

Бацееее стига бе имам контакти и горе :D време обещаха подходящо за сезона без валежи .Виж са ако тоя дет го дърпаш по опашката си направи шега :huh:

Фенче, десерта този път толумби ли ще е? :lol: ако е така, за мен вземи пон 5 :D а ако не, в събота ще се снабдя :)

Реване ,.........

Фена щял да мапне до по - високи обороти този път, та да не му свърши картата в 5 ч.

Баце вервайми в 5 сутринта ми свършиха таблиците верно ,ма ми е по интересно ония :unsure::rolleyes: безсмъртните :D :D :D как не им свърши безсмъртието в 8:30 сутринта :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен, превел съм 70лв току що за djudista и жена му - по 1 нощувка за тях в Събота :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм превел 35лв за една нощувка за събота....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За софийската група, който не е разбрал, тръгваме в 8:30 от БИЛЛА-та на бул.България. Постарайте се да бъдете по-рано там, особено Фриско (че като го знаем колко е бааавен) Публикувано изображениеПубликувано изображение

пп: Тази среща е за тръгващите в Събота!

Редактирано от paRADOx
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...