Jump to content
Юлиян Петров

Различни англичанки

Recommended Posts

Колеги, за втори път се натъквам на обява за продажба на Хонда Сивик 6ген. англичанка, която с малко по- различен екстериор и по- конкретно колата е с фарове, броня, капак и др. на японка. Двата екземпляра, на които попаднах са преди фейслифта, ако въобще има значение това. Та, любопитно ми е, това някакви експерименти на собствениците на конкретните коли ли са или има такива екземпляри излезли от заводите на Хонда!?

Редактирано от Юлиян Петров

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най- вероятно са си правили експерименти и аз съм се натъквал на подобни в нета.

Редактирано от spooner

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такива излезли от завода. За такъв вид ли става на въпрос ?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето това е темата и се води "единствена по рода и".

http://honda-tech.com/showthread.php?t=2553060

Не вярвах и друг да е правил подобна конверсия, защото работата е дълга и широка :huh:

Редактирано от EmZvr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондите изглеждат като стокови и нямат никакви оптични тунинги, а само споменатите от мен разлики - броня, решетка (не знам дали има разлика в решетките на англичанките и останалите Хонди 6ген., затова не мога да преценя със сигурност), фарове, капак и предни калници. Бих постнал и линкове, но тъй като не знам дали е редно или позволено тук, по- добре да не го правя. Ако на някой му е любопитно и иска да види колите, може да му пратя линковете на лични.

Редактирано от Юлиян Петров

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив има така направена англичанка,собственика така си е зел,синя е май даже се продава сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, защо линковете на лични? След като ги има пуснати в нета, едва ли е някаква тайна?! Пусни ги тук, за да се изкажат мнения :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива конверсии са доста редки, пусни линк към обявите, не мисля че е проблем.Да не би да си се натъкнал на обява за японски седан и да ги бъркаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобна конверсия само би довела евентуален купувач до съмнения какво й се е случило на колата преди конверсията ;) Или иначе изглежда като оригинална наистина .

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...