626 415 #1 Публикувано 19 Юли, 2012 (Редактирано) И аз да се похваля, след като претърпях лек инцидент с предишния Сивик 6ген. и след като е разпродадох на части за един месец, събрах пари и отново взех кола. Този път избрах да е Сивик 5ген. хечбек. Исках да пробвам и този модел и останах страшно доволен от самата стойка на колата знаете за какво говоря ниска и широка. Да не забравя, колата е била италианка и е карана в София доста години, мотора е 1.3. А преди да е взема сивика, вече си бях накупил оригинални калобрани и ветробрани, а за лип още чакам да се съберат хора за общата поръчка, мислех да взимам и ниски пружини но тя вече имаше. Също така вчера ми изпадна една оферта и взех едни капли 15 ЕТ 35 и за мое щастие като свалих джантите, видях една изненада, на главината имаше фланец и сега колата стои още по широка, защото гумите излизат от калниците съшо така ще направя стоповете да светят от 2 места, имам и един уред волтметър и телевизор 7 инча които ще се монтират и по-нататък евентуално ще сложа едно гърне тип Mufer, взел съм и карбоново фолио което ще залепя на предния капак и след това колата ще се регистрира с 2 цвята та за сега това, надявам се някой ден да стане JDM-ка поне на външен вид Ако имате идеи за добър външен вид, казвайте всичко ще ми е от помощ Редактирано 19 Юли, 2012 от 626 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 19 Юли, 2012 Честита да ти е! Махни фланците и си карай само с джантите, колата ще е по-добре. Намери си прозрачно фолио и си направи мигачите, аз имам но не е много хубав цвета, иначе мога да ти подаря достатъчно за да си ги направиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #3 Отговорено 19 Юли, 2012 Атакааа най-накрая Браво,да ти е честита и много безавариини И да ... махни фланците че седи разчекната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #4 Отговорено 19 Юли, 2012 Благодаря момчета, а този логика с фланеца немога да е разбера, ако карам с джанта ЕТ 20/25 (примерно) според мен джантата ще стои по същия начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 19 Юли, 2012 Мисли за това, къде е основата на джантата така товариш много повече окачването/купето. Ако искаш си ги дръж де, твое решение си е. Ама ония жълтури не са тъпи, и като правят знаят защо го правят. Фабричните хонда 14ки са с офсет 45 примерно - нарочно са прибрани по-навътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #6 Отговорено 6 Октомври, 2012 Бях забравил че имам тема, та реших да покажа до къде съм стигнал, тоет до никъде хах, всичко е стоково така и ще остане. Поздрави на всички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #7 Отговорено 6 Октомври, 2012 ми аз пък да ти каЖa,с тея боядисани тазове на тоя цвят на колата,седат страхотно.по ми харесва от горните снимки с другите джанти...екстра е.едно предупреждение-махни го онова парче с фолио от предното стъкло.взимат книжки.и много ясно,че ще вземеш 5та.тя ще си остане винаги по хубавата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #8 Отговорено 6 Октомври, 2012 Благодаря колега, за сега ще си карам 13-ските, че летите са и тежки и сега се продават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THC 14 #9 Отговорено 30 Октомври, 2012 Моного е свежа и е чист пример как дребните детайли имат голямо значениеЗа фолиото могат да се заядът,но аз карам повече от година с такова и не съм имал проблем с родната полиция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #10 Отговорено 13 Декември, 2012 От доста време търсех прагове от Сивик 6-та генерация и най-накрая намерих благодарение на колегата " icesonic " отново благодаря колега, бъди жив и здрав. Ето ги и тях, колата беше снимана докато е дигната отпред на крик затова е така висока като се оправи времето и пак да пекне хубаво слънце, ще и направя една фото сесия с новите готини прагове 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #11 Отговорено 11 Март, 2013 от днес с нови много леки 14 ски и остана да добавя само едно крайно гърне, малиии като се засмиля колко много време мина, а колко малко неща съм направил 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #12 Отговорено 12 Март, 2013 Голяма красавица, много изчистенка и подреденка, мммм Супер е, браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #13 Отговорено 12 Март, 2013 ми аз пък да ти каЖa,с тея боядисани тазове на тоя цвят на колата,седат страхотно.по ми харесва от горните снимки с другите джанти...екстра е.едно предупреждение-махни го онова парче с фолио от предното стъкло.взимат книжки.и много ясно,че ще вземеш 5та.тя ще си остане винаги по хубаватаЕмо,не е вярно,че се взима книжката,за този сенник,най много акт,около 50-тина лв,даже мисля по малко и тва е,ако се заяде колегата нещо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #14 Отговорено 12 Март, 2013 (Редактирано) Радо, благодаря за информацията, ще ми е от полза. А днес какво приключение беше с 10 торби покупки и малкото багажниче на Сивика :D/> :D/> за първи път ми се случи да е натоваря толкова и ми беше много забавно, хора обичам си колата, всеки миг с нея е една малка забава :plane:/> Редактирано 12 Март, 2013 от 626 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #15 Отговорено 13 Март, 2013 Честито! Много да те радва и много безаварийни километри! Май е време да смениш nick-а си . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #16 Отговорено 22 Април, 2013 Колеги да се похваля, днес сложих едно крайно гърне каквото желаех и работите се наредиха, всичко за което си мечтаех стана. Малкия ми Проект е вече завършен, живот и здраве сега ме чака само яко каране :plane:/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
car_stickers 56 #17 Отговорено 26 Май, 2013 супер е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #18 Отговорено 3 Септември, 2013 Верно много е хубаво.Честито и от мен колега много безаварийни ти пожелавам и много да те радва хондето.Поздрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #19 Отговорено 3 Септември, 2013 Човеко, добре напредваш с постовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #20 Отговорено 4 Септември, 2013 Колеги,какво става ако боядисвам тасовете?-Смисъл след време ще падне ли боята? ми аз пък да ти каЖa,с тея боядисани тазове на тоя цвят на колата,седат страхотно.по ми харесва от горните снимки с другите джанти...екстра е.едно предупреждение-махни го онова парче с фолио от предното стъкло.взимат книжки.и много ясно,че ще вземеш 5та.тя ще си остане винаги по хубавата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #21 Отговорено 4 Септември, 2013 Здравей колета, след като боядисах моите тазове, искарах една зима и малко от пролета и боята си стоеше непокътната, то е ясно ,че някога ще падне, но поне година две ще искара. И след като вече пиша в темата, нека ви се похваля с някой дребни неща. Казвам дребни, защото целите са ми прости и се отнасят главно за външния вид на колата. Днес се оборудвах с предни пружини тип Coilоver, от доста време исках да е смъкна с още 2/3 см. и вече е факт. Возията за мен си е почти същата с разликата, че сега малко подскача отпред. А и най-важното е, че сам си ги сложих, което за мен е огромна крачка напред хаха. И преди непомня колко време бях вкарал габарита в мигача. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #22 Отговорено 13 Януари, 2014 Мини/проекта леко-полеко, прължава. За интериора се погрижих с, черно голямо барче, черен подлакатник, педалче до съединителя и ДВД (някакво си). А с това ще оправим асматика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #23 Отговорено 13 Май, 2014 Simple & Beautiful 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #24 Отговорено 6 Август, 2014 Скоро несъм драскал в темата ми, а има малко неща за показване. Днес си взех топка от ''Вти'', скоро монтирах и едни леки, японски джанти и моторя, много се развърта 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #25 Отговорено 24 Септември, 2014 Братлета взех първата ми купичка 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #26 Отговорено 3 Ноември, 2014 Вчера ми монтираха изпускателен колектор от Д16З6. Малката Д13-ска всеки ден, става все по-сладка за каране 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #27 Отговорено 4 Ноември, 2014 (Редактирано) Супер е колега.. БРАВО :) Редактирано 4 Ноември, 2014 от B.Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fder 0 #28 Отговорено 6 Ноември, 2014 Не знам колко сладка става, ама всяка снимка с различни джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #29 Отговорено 1 Декември, 2014 (Редактирано) Братчета, от въртене на гуми днеска ми се стопиха предните калобрани ха-ха-ха-ха http://vbox7.com/play:96e296bc24 Редактирано 1 Декември, 2014 от 626 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FallenAngel 0 #30 Отговорено 1 Декември, 2014 хахаха амино да има в колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #31 Отговорено 20 Декември, 2014 Вчера си взех седалки от "Дел Сол", седалките са претапицирани с черен плат и червен шев, другата седмица ще ги закарам да ги изперат и работата заспива. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #32 Отговорено 20 Декември, 2014 Много приятен салон се е получил , браво ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #33 Отговорено 23 Януари, 2015 Днес си направих спортен филтър за карбовете. Взех си конусовиден, моят стария го ползвах за основа, премерих какво. що и почах да режа, идеята беше да облека рамката на моя филтър с материала от новия. После го фиксирах, уплътних и готово 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #34 Отговорено 23 Януари, 2015 Браво, колега ти си магиосник :D много много добре професионална работа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #35 Отговорено 27 Януари, 2015 Вчера свалих маншона на скоростния лост и го преших Ръчно с червен шев гадното е, че конеца е по червен от този на седалките, но няма пълно щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #36 Отговорено 21 Май, 2015 Направих си по-отпушена генерация тези дни. След това добавих още един резонатор след меката връзка и тези дни ще слагам ново гърне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #37 Отговорено 24 Май, 2015 Здравей, колега! От какъв материал са тръбите за генерацията? Какъв им е външния и вътрешния размер? Това в края на генерацията резонатор ли е и ако е, защо е сложен там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #38 Отговорено 25 Май, 2015 Материала е алуминизирана тръба ф55 външно -> ф53 вътрешно, задния резонатор остана там, защото цялата тази извивка покрай резервоара майстора ми каза, че няма как да е направи и ходихме до моргата да търсим материал и намерихме тези тръби (завоите) на ф55 от някакъв - бус. След това сложих един резонатор на ф55 след меката връзка и днес монтирахме крайно гърне Ремус, но на ф54. Резултата от всичката хамалогия е чисто нова и почти безшумна генерация. Вървенето леко намаля за голямо съжаление, но това е стимул за други упражнения Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #39 Отговорено 4 Август, 2015 (Редактирано) Редактирано 4 Август, 2015 от 626 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #40 Отговорено 12 Септември, 2015 И тази година се записаххх 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове