Go4y 9 #1 Публикувано 14 Юни, 2012 (Редактирано) момчета, става въпрос за сивик 6 хеч... кората от долу под двигателя започна да виси доста след зимата тъй като се пълнеше със сняг и започна да ме дразни, погледнато от далеч. някой има ли идея как да я "вдигна". единственият вариант за който се сещам е да я вържа с тел някъде (към нещо стабилно), но ми се иска да стане по по-цивилизован начин . с пистолет за горещ въздух дали мога да я върна в предишното и положение или по друг начин? Редактирано 14 Юни, 2012 от Go4y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #2 Отговорено 15 Юни, 2012 Интересна тема колега, аз преди няколко дена си сложих такава кора на моят сивик че като я взех нямаше и моята виси малко отзад, така че дано някой колега да сподели някакво решение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icesonic 10 #3 Отговорено 15 Юни, 2012 Ако става дума за това - при мен беше увиснало като купих колата и ме дразнеше... та податливо е на огъване бях го подпрял в нещо само да постой сгънато нагоре и си застана правилно. Кофти обаче, че след това се наложи няколко пъти да сваляме кората и щипките започнаха да се прецакват, в следствие на което кората ми е някъде по магистрала Тракия . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #4 Отговорено 15 Юни, 2012 За това става въпрос, да. Освен следващия път като я прибера в гаража да пробвам с подпирането метода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 15 Юни, 2012 Аз мойта си я вързах с 1-2 свински опашки. Изобщо не се забелязват, а кората е плътно прилепена към шасито. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cookie Monsta 34 #6 Отговорено 15 Юни, 2012 +1 за свинската опашка ! Върши перфектна работа и не си личи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #7 Отговорено 15 Юни, 2012 Аз на старият ми автомобил на кората му сложих от вътрешната страна две г-образни метални шийни с нитове, и те си я държат постоянно права. Незнам тука обаче дали ще стане, моята също е виснала и мисля да изпробвам пак този метод Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 15 Юни, 2012 Аз пък моята я изхвърлих директно... Пак така висеше и ме дразнеше и преди 2 години както я свали майстора са съединителя/реши, че му пречи/, така я гепих и в коша. Никаква промяна не съм усетил. Само ми става малко кален мотора есенно време, но после пролетта се самопочиства. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #9 Отговорено 16 Юни, 2012 Моята виси също, и мисщя и аз като колегата, ламарина няква или планки и с нитове.Не виждам причина да не стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #10 Отговорено 18 Юни, 2012 По мои наблюдения, кората виси защото е повредена. Моята например се беше срязала през средата. Купих си друга втора ръка и тя не виси изобщо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #11 Отговорено 18 Юни, 2012 В моя случай махнах кората и си направих алуминиева скара(5мм) с лек ер отпреде и сум много доволен. Така също ми пази картера и кутията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове