Chobanov 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2012 (Редактирано) Здравейте бъдещи колеги, ще се радвам да се присъединя към вашето форумче и да шофирам едно малко зверче.Въпросът ми е следния, харесал сам както споменах в заглавието 5 ген. ВТЕК 125 кончета та сега ще споделя линк и бих се радвал да ми кажете дали си заслужава за тази хондичка на тези години тази цена,и изобщо каквото считате за полезна информация, благодаря предварително !Ето го зверчето: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11303826955422011&f1=details Редактирано 2 Юни, 2012 от Chobanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #2 Отговорено 2 Юни, 2012 4600?Те колите в България от година на година им се дига цената явно!!според мен абсолютно не си заслужава за тази цена 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 2 Юни, 2012 Ще клъвне някой, много фенски са жабетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #4 Отговорено 2 Юни, 2012 А горе-долу каква цена реално да търся от собственика ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #5 Отговорено 2 Юни, 2012 колега,точно тая хонда е в уникално състояние за годините си.продава се от около 4 години(по спомен)първоначалната и цена беше около 6-7000lv.ориганлно хеч 5та със задни подглавници не съм виждал.може би JДМмоделите имат.погледни задните седалки.те са като нови.заслужава си да се погледне.като цяло това е най запазеният сивик 5та,коiто съм виждал.даже мисля,че акомулатора е заводско делфи.определено,няма да съжаляваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #6 Отговорено 2 Юни, 2012 според мен такова жабе трябва да е 3500 лева в добро състояние.за 4600 по добре събери някои лев и вземи жълтата б18 дето драги4а я продава....изчакаи ,в този форум всеки прави тунингова и накрая продава за без пари 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 3 Юни, 2012 Пазари се за 4000 и я взимай, изобщо не и се замисляй в това състояние си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #8 Отговорено 3 Юни, 2012 Дам и аз обмислям този вариант за 4,000 в брои слагам му ги в ръката пак ако не я даде, както се казва здраве да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #9 Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) Интересно защо се продава САМО от около 4 години... За 4000 не бих си взел автомобил на 19 години. Не искам да кажа нищо лошо просто това е моята гледна точка. П.П Тая кола не е ли форум-ска??? Мисля че бях срещал обява. Редактирано 3 Юни, 2012 от civicgonemad 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #10 Отговорено 3 Юни, 2012 Цената е нормална..за състоянието поне външно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #11 Отговорено 3 Юни, 2012 Дам и аз обмислям този вариант за 4,000 в брои слагам му ги в ръката пак ако не я даде, както се казва здраве да е.ако и свли дjaнтоците може и да е даде за 4000. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #12 Отговорено 3 Юни, 2012 Цената е нормална..за състоянието поне външно.За 4к лв. има прекрасни Прелюди...или Акорди. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #13 Отговорено 3 Юни, 2012 И какво от това ?! :blink: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #14 Отговорено 3 Юни, 2012 Да ясно ми е че има прулюди и акорди но аз търся нещо по малко, и доколкото сам информиран сивика е и икономичен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #15 Отговорено 3 Юни, 2012 Да ясно ми е че има прулюди и акорди но аз търся нещо по малко, и доколкото сам информиран сивика е и икономичен.Средния му разход е 7.4 Според мен това са много пари . За тези пари може да си вземеш друг по евтин да си сложиш газов инжекцион и тнт . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #16 Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) И какво от това ?! :blink: Ами, нищо от това!Нямат база за сравнение. П.П. Като даваш пари за кон, що трябва да вземаш магаре. Редактирано 3 Юни, 2012 от Sebulba 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #17 Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) П.П. Като даваш пари за кон, що трябва да вземаш магаре. АКо искаш кола за возене акорд и прелюд стават,но дотам.(не са икономични нито са Бързи.). Редактирано 3 Юни, 2012 от K1r1L 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #18 Отговорено 3 Юни, 2012 Икономична и бърза не само ,части колкото искаш на тънки цени ,инфо за тях каквото си помислиш и ти дойде на ума плюс това място за развитие евентуално за напред от към двигател и всичко друго по нея колкото си щеш.Конкретно за колата според мен си заслужава цената ако е поддържана както трябва с оригинални части от към двигател окачване и тнк. иначе на външен вид то си личи,че е гледана куклата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #19 Отговорено 3 Юни, 2012 Много и били, ама като си вземеш една "уж читава" за половината пари, другата половина ще отидат за ремонти. Ако колата е гледана, годините не са фактор.Мнението си е мое. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #20 Отговорено 4 Юни, 2012 Еее ако и свали и джантите за 4,000 лв си е обир спрямо мен ! Все пак колата може да е пазена но и годините си оказват влияние тя е на 19 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #21 Отговорено 4 Юни, 2012 приятел,къв обир.аз не бих я дал за 4000.ти сядал ли си в запазен,здрав сивик.знаеш ли,че с що годе правилна експлоатация,нищо няма да барнеш по тая кола с години,може би,освен консумативи.ако имаш 4000,отивай я пазаряй 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #22 Отговорено 5 Юни, 2012 приятел,къв обир.аз не бих я дал за 4000.ти сядал ли си в запазен,здрав сивик.знаеш ли,че с що годе правилна експлоатация,нищо няма да барнеш по тая кола с години,може би,освен консумативи.ако имаш 4000,отивай я пазаряйДам в момента пада голямо търсене и гледане докато преценя най-доброто, та ще видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #23 Отговорено 6 Юни, 2012 Вземи си решението сам. На готовата пара, много акъли има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #24 Отговорено 10 Юни, 2012 Вземи си решението сам. На готовата пара, много акъли има.Дам, прав си просто исках да разбера дали горе-долу е в нормите тази цена, сега добих някаква представа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #25 Отговорено 14 Юни, 2012 колега отскочи до Горубляне ако имаш възможност. Има хубаво Купе 5г Д15б7. Само АБС-а не му работи и няма гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #26 Отговорено 14 Юни, 2012 колега отскочи до Горубляне ако имаш възможност. Има хубаво Купе 5г Д15б7. Само АБС-а не му работи и няма гуми.Колега има ли го из нет-а, да видя горе-долу за какво става дума ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #27 Отговорено 20 Юни, 2012 Колеги изкочи още един запазен екземпляр я кажете мнения.. ?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11338548385462895&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #28 Отговорено 21 Юни, 2012 Ами гледал съм я тази обява. Ако питаш мен си заслужава повече от предишната. Мен лично много ми харесва 6-та купе. Само гледай да не е шмекер разбира се. P.S: Това не е 140 коня... Трябва да си е d16y8- 126к.с. Ако е баран вече е друг въпроса. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #29 Отговорено 21 Юни, 2012 Ами гледал съм я тази обява. Ако питаш мен си заслужава повече от предишната. Мен лично много ми харесва 6-та купе. Само гледай да не е шмекер разбира се. P.S: Това не е 140 коня... Трябва да си е d16y8- 126к.с. Ако е баран вече е друг въпроса. Успех!Дам колега, тя като е пуснаха обявата беше 126к,с, сега не знам защо са е променили на 140... но и според мен повече си заслужава, първо че е по нова,на по малко км(за което не можем да сме напълно сигурни),пак и не е карана в БГ, не че това е фактор но нашите пътища са ужасни... А има ли начин по които да съм сигурен че е 126 к.с. а не 105 к.с мотор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #30 Отговорено 21 Юни, 2012 еми трябва да прочетеш кода на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #31 Отговорено 21 Юни, 2012 Аз пък не мода да разбера , как очакваш някой по картинка да ти каже, кое си заслужава и кое не.Сто човека, сто мнения различни, и всеки хвали к'вото кара или харесва.Ако имаш парите и желанието да си търсиш кола, хващай някой, който ги чатка Хондите и отивай на място да гледаш.Повярвай , реалноста няма нищо общо с картинките в 99% от случаите.Търпение му е майката, и късмет.Иначе по темата-според мен , нито 5-тата ген. заслужава толкова пари, нито купето от последната обява е на 110 000 км., но поне като автомобил/вид/ по си заслужава. КЪСМЕТ с покупката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #32 Отговорено 21 Юни, 2012 Мотора е д16у8 и е 125к.с.А тези +15к.с. сигурно идват от кожата на волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #33 Отговорено 21 Юни, 2012 Тоя е някав смекер,аз бях се обаждал и ми каза че степента на надуване била повече ау и затова била 140 кс.И след една седмица ми звани и ми каза бутал ми 500 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #34 Отговорено 22 Юни, 2012 Хмм, какви степени на надуване са му в главата, колата ще се провери разбирасе преди да се закупи.. ама този какво говори и щом ти сваля толко от цената начи ще го управя аз ,,, ;д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #35 Отговорено 22 Юни, 2012 Ако ще проверяваш това сребристото купе, то го огледай много внимателно. Така като го гледам на снимките имам съмнение, че е пребоядисвано цялото, защото огледалата, лайстните и дръжките на вратите са боядисани, а реално трябва да са черни. Д16У8 мотора е 125 к.с. и Втек-а се усеща след 5500 оборота, а прекъсвача е на 7500. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #36 Отговорено 22 Юни, 2012 (Редактирано) Ами гледал съм я тази обява. Ако питаш мен си заслужава повече от предишната. Мен лично много ми харесва 6-та купе. Само гледай да не е шмекер разбира се. P.S: Това не е 140 коня... Трябва да си е d16y8- 126к.с. Ако е баран вече е друг въпроса. Успех!Дам колега, тя като е пуснаха обявата беше 126к,с, сега не знам защо са е променили на 140... но и според мен повече си заслужава, първо че е по нова,на по малко км(за което не можем да сме напълно сигурни),пак и не е карана в БГ, не че това е фактор но нашите пътища са ужасни... А има ли начин по които да съм сигурен че е 126 к.с. а не 105 к.с мотор?Колегите са ти отговорили .Има начини да разбереш дали е витек разбира се и то не един. Но като за начало вярвай на бъдещите си колеги те няма да те излъжат поне не умишлено.Този е витек със сигурност, но-най добре винаги си гледай кода на мотора ако не си сигурен.Разбира се, че ако не различаваш VTEC главата някой мошенник може да я е сменил и да е сложил обикновенна пък да е взел другата и да се опитва да продаде по скъпо колата ама дай боже да не ти се случва.Какви черни мисли ми минават през главата ама така е ,виждал съм обяви на които пише, че е витек пък то не е ,но ако не се интересуваш гориш. Колкото до първата ти обява наистина беше на някой от форума и май е доста пазена ама все още не успявам да открия на кой точно беше тази кола Редактирано 22 Юни, 2012 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #37 Отговорено 23 Юни, 2012 и аз незнам на кой е,но от как е има ,не е спрял да е продава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chobanov 0 #38 Отговорено 23 Юни, 2012 Ако ще проверяваш това сребристото купе, то го огледай много внимателно. Така като го гледам на снимките имам съмнение, че е пребоядисвано цялото, защото огледалата, лайстните и дръжките на вратите са боядисани, а реално трябва да са черни. Д16У8 мотора е 125 к.с. и Втек-а се усеща след 5500 оборота, а прекъсвача е на 7500.Колега поразрових се за това което каза, но попаднах на заводски екземпляри които си излизат с 1 цвят и огледала и дръжки.Да колата може да се види в на ТАНКИСТА подписа като цъкнете Пловдивски седмични срещи албум и тя даже е на първата снимка, и после я има на 24 страница пак.Казваш от както я има е продава, да не би да има нещо гнило, защо толкова упорито иска да е продаде, но като гледам с тая цена не бърза да е махне на момента, ама не знам ти да си е гледаш толкова и да ти е в такова състояние хонда-та и да си е продаваш не го доумявам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #39 Отговорено 3 Юли, 2012 Кво стана с колата ? Гледам че е паднала на 3600. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #40 Отговорено 5 Юли, 2012 Колега ако тази кола е нов внос си приготви едни 1000 лв отгоре за регистрация, застраховки, винетка, данък, обслужване и тн. Тези 140 коне дето са написани са пълна глупост освен ако не е сменена инсталацията към обд1 и мотора не е сгъстен. Като гледам какъв сток вид е по-скоро не е пипана и е 125 коне. От снимаката на мотора не можах да видя втек соленоида, но пък кутията на филтъра и всмукателя изглеждат като на Y8. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове