Jump to content
krasimir_01

SDI и ДЗИ кофти комбинация за зелена карта

Recommended Posts

Типично по Български единия не казал другия не разбрал и аз олекнах с 51лв. За SDI нищо хубаво не мога да кажа 2 дена ми изгубиха и накрая ми казаха че не могат да ми издадат такава безплатна зелена карта. А комуникацията им е на равнище счупен телефон. На безпатния им телефон колкото и да им звъни човек винаги чуваш накрая Извиняваме се за неудобството обадете се по-късно докато не ти писне. С прозвъняване на половината телефони от страницата им накрая се свързах с операторка питах я за въпросната зелена карта но тя не знаеше че ДЗИ предлагат безплатна ако си им клиент 2 години подред, след 10 мин висене на телефона ми каза - да има отидете в някой наш офис и им кажете да се обадят в отдел гражданска отговорност и всичко ще е както трябва ноо.. Отивам аз в офис на Въпросната фирма и след 40 мин чакане най-накрая ми казват ми ние не можем да ви издадем такава карта безплатно. Тоя път звъня в ДЗИ обяснявамм случая и накрая получих отговор че само ако съм заявил, при сключването на застраховката, че искам и зелена карта само тогава можело да ми е безплатна но аз откъде да знам като никоой не ми каза тогава, за да си заявя пък те ако случайно знаят да ми е безплатна а не както в случая да пийна една студена вода за 51лв. Та моя извод за тази примоция на ДЗИ-то е само фиктивна и да си я знаят те. :angry:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто се чудя, докога ще вярвате в дядо Коледа!?!Не разбрахте ли, че безплатен обяд НЯМА!:unsure:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като го няма безплатния обяд да не го рекламират че съществува. А не да обещават услуги които не може да ползва никой .Аман от шмекери

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си направо късметлия с тия 51 лв. Аз се изръсих 2пъти повече за зелена карта от Булстра* :angry: , от тук нататък само в лев**с ще си правя гражданската, там зелената карта е 30-40 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники,Аз НИКОГА няма да си направя гражданска в ЛевИнс, защото съм завеждал щети по гражданска при тях и не можеш да си представиш, какво размотаване и разтакаване е, само и само да се откажеш.... Отново НИКОГА ЛевИнс за нищо!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз НИКОГА няма да си направя гражданска в ЛевИнс, защото съм завеждал щети по гражданска при тях и не можеш да си представиш, какво размотаване и разтакаване е, само и само да се откажеш.... Отново НИКОГА ЛевИнс за нищо!

Сигурно си прав, колега за ЛевИнс, както същото може да се каже и за много други застрахователи. Дори мисля, че имам спомен преди години, когато за ГИ от ЛевИнс ми казаха, че плащали не повече от 25% от щетата. Обаче след като застраховката ГИ е задължителна, най-логичното е да идеш където е най-евтино. Тъй или иначе няма ти да се разправяш с тях, ако се наложи не дай си боже. Виж, за каско е по-друга работата. Там внимателно трябва да се премисли при кого ще застраховаш, и дали изобщо ще го правиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От няколко години само в SDI си правя и тази година пак в ДЗИ и имам безплатна зелена карта всички ми излезе 169лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники,Аз НИКОГА няма да си направя гражданска в ЛевИнс, защото съм завеждал щети по гражданска при тях и не можеш да си представиш, какво размотаване и разтакаване е, само и само да се откажеш.... Отново НИКОГА ЛевИнс за нищо!

Гражданската застраховка, е да покрива щети, на други автомобили или хора, които вие сте нанесли,защото сте виновни за ПТП и не го бъркайте с щета по Автокаско!Само за информация : преди 5г. удариха колата на детето, а виновника беше със застраховка ГО именно в Лев Инс- точно 20 дни след втория оглед за скрити щети, изплатиха 920лв. ,от които останаха близо 200лв. след ремонта!Преди 2г. мен ме удариха , а виновника за ПТП беше застрахован в Алианц - малко след втория оглед , ми изплатиха 2540лв., при положение ,че същия автомобил в по-добро състояние от моя ,можех да си купя веднага за не повече от 2000лв. ,но предпочетох да го отремонтирам и сметката ми стъпи точно 1800лв.!Та в случая аз съм доволен, а и мисля, че когато не си виновен за ПТП ,от ГО ще те обезщетят много по-добре отколкото от Автокаското /отнася се за по-стари автомобили/!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ГО отговорност е хубаво нещо, стига всички да си правят!

Редактирано от emicha1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, само не разбрах защо реши, че не знам какво е ГО? Виновният за катастрофата беше с ГО в ЛевИнс и аз заведох щетата там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, само не разбрах защо реши, че не знам какво е ГО? Виновният за катастрофата беше с ГО в ЛевИнс и аз заведох щетата там.
Съжалявам, ако си останал с такова впечатление /че съм решил ,че не знаеш какво е ГО/!Просто беше уточняващ коментар!А иначе както казах, при мен нямаше размотаване и услушване ,от страна на "ЛевИнс"- естествено нещата може да са се променили!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...