patkan 0 #1 Публикувано 11 Май, 2012 Писах същата тема в обяви, раздел "Купува", но беше изтрита незнайно защо, та... От струите по автомивките изпопадаха буквичките от надписа "i-CTDi" на задния капак. Самите буквички са някакви гумирани и доста рехави, та не се учудвам. Преди няколко дни падна предпоследната и вече доста грозно стои отдолу остатъкът от лепилото, с което са били залепени. Вече получих съвет как да го изстържа, ако реша да ги махна изцяло, но ако някой има идея откъде мога да си купя нов надпис, което е по-добрата алтернатива, е добре дошъл да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 11 Май, 2012 Може да си купиш от някоя морга оригинални такива А може да изчистиш лепилото със спирт все пак не се заигравай много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #3 Отговорено 11 Май, 2012 Другият ти вариант (който аз не бих предпочел) е да си закупиш буквички от някой магазин за авто аксесоари и да ги залепиш. Във всеки един такъв магазин продават буквички на бройка, но си мисля че ще стои грозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #4 Отговорено 11 Май, 2012 Можеш да си вземеш буквичките от черната кора на двигателя под капака.Там и без това не се виждат.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #5 Отговорено 11 Май, 2012 Хонда? Морга, поръчка през нета от където искаш, магазин за китайски боклуци (продават всякакви гнусотии за коли + пластмасови букви) Ако не си ги загубил - почисти мястото и ги залепи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patkan 0 #6 Отговорено 15 Май, 2012 (Редактирано) Благодаря за съветите! Изгубих ги отдавна и ако не си ги намеря в коплект, няма да си играя изобщо да пригаждам или слагам подобни. Ще почистя хубаво и само аз ще знам, че е печка Редактирано 15 Май, 2012 от patkan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 15 Май, 2012 мисля че ти е дошло времето за TYPE R 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #8 Отговорено 15 Май, 2012 (Редактирано) Дори и да намериш се въоръжи с много търпение и нерви в запас.Освен, че трябва да изчистиш старото двойно залепящо от буквичките, освен че трябва да нарежеш брутално малки парчета от новото и да го напаснеш по гърба им, ами ти остава и самото им залепяне една по една в ред за черешка на тортата А, да - и ако ще слагаш от тези, универсалните, дето ги продават... по-добре да не слагаш нищо. Редактирано 15 Май, 2012 от Zlatozator Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове