LsD 2 #1 Публикувано 23 Април, 2012 Здравейте колеги,карам Хонда Сивик 5 ген. хеч. 1.5 16v 90hp и имам следния проблем...при ускорение на пълна стъпка колата върви идеално до 160 км. в час от там просто заспива на 4та скорост на около 6 хил. оборота и 5та скорост да вкарам пак не ускорява уборотите падат , но колата си спи на 160 и не иска повече.Съединителя е сменян и е направена центровка на предварението. Някой някакви идеи защо е така и от какво може да е? Наскоро добавих и спортен филтър , преди това не сам я пробвал дали пак ще прави така,но пак се запъваше. Даже преди да направя центровката беше доста по спъната . Сега върви идеално , но до 160 и КРАЙ ...заспиииваа ...моля вии помогнетеее ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #2 Отговорено 23 Април, 2012 кажете как да го напълня тоз километраж бее... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #3 Отговорено 23 Април, 2012 (Редактирано) Неправикно зацепен ремък/стар горивен филтър/запушен катализатор.... Редактирано 23 Април, 2012 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #4 Отговорено 23 Април, 2012 И аз съм за горивен филтър . Наскоро сменях моя и като видях какво има вътре се уплаших , а и колата много по добре взе да върви . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 24 Април, 2012 Налягането мерил ли си на горивната рейка дали е в границите-евентуално за кофти бензинова помпа или регулатор или горивен филтър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #6 Отговорено 24 Април, 2012 благодаря колеги, ще проверя всичко по отделно ...ако някои се сеща още нещо нека сподели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #7 Отговорено 7 Юни, 2012 проблема беше разрешен,колата си опъна 200 без никакъв проблем....и за мой късмет един колега много я хареса и каза това е колата и ми я взе ! може да я заключвате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #8 Отговорено 7 Юни, 2012 какъв беше проблема колега?даже я продаде ли,какво стана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #9 Отговорено 7 Юни, 2012 Най обичаме теми с решен неизвестен проблем. Много съдържателно Мхмммм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #10 Отговорено 8 Юни, 2012 Абе как става тая работа - 200 на равно с 90 к.с. без попътен вятър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #11 Отговорено 8 Юни, 2012 Даа, и 300 ще "опъне" , ако я пуснеш от 20-тия етаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #12 Отговорено 8 Юни, 2012 Хонда Совик ВТЕК-Е 1,5, 90 коня по данни вдига макс 183км.ч,стокова,проверено и от мен,на магистралата за Бургас,преди години.Без сериозни модове,като по къса кутия,ще вдигне 200,ама друг път... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #13 Отговорено 8 Юни, 2012 сега чакаме само колегата LsD да каже как е отстранил проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pipon4o87 84 #14 Отговорено 8 Юни, 2012 нали имаше тема на LsD , че кара Д15З6-114к.с. икономик ,а сега сигурно кара Д15З1-90к.с.......Какво всъщност кара ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #15 Отговорено 8 Юни, 2012 Даа, и 300 ще "опъне" , ако я пуснеш от 20-тия етаж:D:D Няма да стане от 20 етаж. там са 60м. горе долу и ако пренебрегнем въздушното съпротивление ще удари земята с около 125 км.ч. По-висока сграда трябва, небостъргач със 120 етажа или 360м.:D:D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #16 Отговорено 9 Юни, 2012 Как реших проблема ли , много лесно. Закарах си количката при Дидо(хондата) от Варна , той ми я пипна малко направи и някаква центровка ,сменихме свещите с NGK,смених бензиновия филтър и въздушния със спортен конус и естествено излязох на тест .... Пак казвам колата си опъна 200 без да има запъване както съм писал по горе! А за недоразбралите като pipon4o87 съм написал ,че един колега много я хареса и ми я взе...демек му я продадох . Сега карам 6 генерация Д15З6 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #17 Отговорено 10 Юни, 2012 Модераторите може да и ударите ключа на темата ...освен ако някой още не е разбрал нещо или има въпроси ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #18 Отговорено 16 Юни, 2012 ЗА КЛЮЧ !!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #19 Отговорено 7 Юли, 2012 За триене !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #20 Отговорено 10 Юли, 2012 Добре, а що толкова държиш да се заключи/изтрие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #21 Отговорено 23 Юли, 2012 Ами защо ли ? 1-во както казах вече в темата ,беше отстранен проблема . И също така по горе е споменато дори ,че е продадена Според мен е излишна ..незнам, модераторите да си решават Поздрави ! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове