Jump to content
nedjalko1

Honda Civic 1.6i ES 1998г. Хечбек

Recommended Posts

Колеги търся си Сивик, искаше ми се ветек, но попаднах на тази:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11333103711769485&f1=detailsЦената е малко висока като се има предвид, че няма гуми, аларма,тавана е виснал и предстои овслужване, но изглежда добре.Въпроса ми е как се газифицира ,какво да гледам за скрити дефекти, и колко би струвало обслужването рентабилна ли е тази цена за 98г кола.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко височка ми се струва тази цена,сигурно подлежи на договаряне!Аз взех такава англичанка 2000г. 1.6 илс с фабрична метанова уредба -изглеждаше много запазена но след нея отидоха още толкова пари(взех я за 4500). Не се хвърляй на коли за повече пари надявайки се да са по-читави-това по-скоро е изключение в България,тук повечето търговци са майстори на замаскирването:rolleyes:.Моята я карах по сервизи предварително и нищо като заблежка не казаха,но филма се оказа голям. Разбира се аз я стегнах основно и сега е кукла,но всичко става с пари или с много пари:unsure:.Така че гледай хубаво и преценяй,ако можеш вземи приятел който разбира,или помоли някой колега от форума да дойде с теб от твоя район,не вярвам да откажат. Успех и да те радва!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много пари ми се виждат на мен ! :blink: Потърси си кола из форума мойе да има нещо и за теб и то с В-ТЕК. Може да е регистрирана и да има тези неща ( гуми, аларма и тн.) които тази ги няма а и можеш да я закараш на който майстор искаш. ;) Ето пиример http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=70535 нещо което е по- добро . Е разбира се дали е това което ти търсиш.Аз лично карам англичанка D16Y2 ( 126 PS) с В–ТЕК 97г. нови гуми нов таван и много други нови неща на която и почти няма за какво да се хване човек. Смятам да я родавам след време и мосля че мога да взема макс.3000 лева . Помисли добре и търси много . Успех. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая същата и аз ходих да я гледа. Идеална ми се стори. НО. Тавана е виснал, предните дискове са много износени задължително са за смяна, няма аларма, гумите са за смяна 100 %. Това ти прави 300 лева са ти гумите само, проверих дисковете комплекта са 130 лева не помня коя макра ми казаха. Накладките 70 лева комплекта. Алармата 100 лева с монтажа. Таван съм правил на пасат 120 лева смяна плата с труда. Тоест 3480 лева веднага ти пада цената. Айде накладките са консуматив. Аз не бих дал повече от 3400 3500 максимум. Ако ще сама да върви. Да не говорим че не се знае вече ходовата част, компресия.

Редактирано от Executor

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...