Jump to content
NikShtain_CRX

Нов протест срещу горивата

Recommended Posts

Гражданско сдружение "СИЛА" организира нови национални протестни действия. Каним Ви да отразите събитието под надслов „Не на безумните цени на горивата и безобразно ниския стандарт на живот в България!”, което ще се проведе на 25.03.2012г. (неделя) в цялата страна с начален час 15:00 ч. - Пред парламента начало на пешеходното шествие

Комисията за защита на конкуренцията отново излиза с неясно и мътно становище относно монополното положение на Л...укойл, както и за картелно споразумение между Лукойл, Ромпетрол, Нафтекс и ОМВ!

Това говори само едно – или отговорните контролни органи са крайно некомпетентни в областта си, или се защитават определени интереси!

Ние, гражданите на Република България, искаме конкретни действия от страна на регулаторните органи, които би трябвало да контролират това безумие!

След поредното спекулативно увеличение на цените на горивата тази седмица, Гражданско сдружение „СИЛА” счита, че българският народ не трябва да чака повече една комисия (КЗК) да реши да си свърши работата и общественият натиск върху управляващите трябва да бъде безмилостен! Цените на горивата са държавна политика и е време държавата реално да вземе отношение за благото на всички!

Каним всички да се включат в протеста, защото се доказа, че само чрез обществен натиск това правителство може да се накара да работи! Жителите на тази страна сме техни работодатели, те наши работници! Време е да започнат да работят! ТЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ, НИЕ ЩЕ ГИ НАКАРАМЕ!

За автомобилното шествие:

ШЕСТВИЕ !!!!

 

 

ЛЪЧ І - МЕТРО(Цариградско) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ

 

 

ЛЪЧ ІІ - АРЕНА( Запад) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ

 

 

ЛЪЧ ІІІ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ(Бояна) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ

 

 

 

ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ - 15:00 ЧАСА на ПАРЛАМЕНТА!!!

 

Призоваваме ви хора,включете се и вие.Нека заедно да покажем,че България е за нас.Замислете се,че ние плащаме едно от най-скъпите горива в Европа.Цените на горивата растът но заплатите ни НЕ.Нека да се обединим срещу тази неправда,да бъдем себе си.Кажете ми така добре ли ви е? Цените да се вдигат а заплатите не? Аз не мисля,че така ви е добре...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип подкрепям протест, но не срещу цените на горивата.Защо не протестирате за МИНИМАЛНА заплата 1000лв?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми там сме това е вече безобразие 2.70 бензина !!!!???

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно си баба знае, едно си баба бае. За пореден път се доказва адското простодушие на народа. След толкова протести никой не разбра, че не е оферта да се протестира с автомобилно шествие за половин час - това просто не трябва да го има дори като вариант. Даже не са разбрали още срещу какво точно да протестират...Как подяволите някой управляващ да ни вземе на сериозно?! Какви са тези глупусти за най-скъпото гориво в Европа? :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Столичната община е дала разрешение за протестни шествия на 25 март от 14.30 ч. от няколко точки в София към центъра. Шествията са организирани от сдружение СИЛА и са насочени срещу високите цени на горивата в България.

Протестът организира три лъча с автомобилни колони, които ще започнат от кино „Арена Запад“, паркинга пред НИМ и магазин „Метро“ на бул. „Цариградско шосе“. И Трите шествия ще е пе се съберат на пл. „Народно събрание“.

Заедно с автомобилите се предвижда и пешеходно шествие, което ще започне от пл. „Св. Неделя“ и по бул. „Витоша“, ул. „Алабин“, ул.“ Граф Игнатиев“, бул. „В. Левски“, бул. „Цар Освободител“ ще стигне до пл. „Народно събрание“.

Краят на Протеста е обявен за 19.30 ч.

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Сила" да си преосмислят концепцията.Протест с автомобили е като диета с обилно хранене.Ако протестират 200коли по 10л бензин, днес "Сила" е дигнала оборота на бензиностанциите с 6000лв!Прост народ, слаба държава.Напълно си заслужаваме положението.

Едно си баба знае, едно си баба бае. За пореден път се доказва адското простодушие на народа. След толкова протести никой не разбра, че не е оферта да се протестира с автомобилно шествие за половин час - това просто не трябва да го има дори като вариант.

Явно организацията колега е слаба, липсва мисъл!
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...