Jump to content
gamencerista

Сивик 6та ген, с 5 болта джанта

Recommended Posts

Колеги към 9 часа трябва да ходя към Враца да гледам тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11330976930753664&f1=detailsобаче сега се загледах че джантите са 5 болтови, как е възможно това при положение че всички Сивици са 4х100,поне старите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не са болтове което виждаш,това е капачето на джантата.Просто такъв е дизаина на джантите.Иначе на англичанка вти са с 5 болта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имай си едно на ум за тая автокъща, навремето точно там бях харесал една 6-та, същата като тази, че и същия цвят, само че без клима. Ами запалихме я, и като позагря започнаха някви шумове в мотора и продавача веднага я изгаси и вика: "Ше я земате ли, че няма мн бенз да не го хабя." Иначе за джантите и мен ми мяза на капаче това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Имитация. Няма таково огромно междуболтово и толкова бели гайки:D Иначе евтинджос го дава Сивика-отваряй си очите.

Редактирано от SilverCivic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Англичанките ВТИ са пак с 4 болта, но са на междуболтово разстояние 4х114,3мм. Единствената модификация на 6ген Сивик, която серийно е с 5 болта (5х114,3мм) е Type R (EK9), който е само с десен волан, само с б16б мотор и общо взето няма как да го объркаш. Естествено съществува възможността някои да си е суапнал такива от въпросния Сивик или от Интегра, но се съмнявам това да е случая, а и както каза някои преди мен разстоянието м/у това което изглежда като болтове на снимките е прекалено неестествено. Според мен също това са капачки на джантите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Декоративни капачки са, майка ми кара с такива джанти, мога да потвърдя от личен опит.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...