gamencerista 53 #1 Публикувано 7 Март, 2012 Колеги към 9 часа трябва да ходя към Враца да гледам тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11330976930753664&f1=detailsобаче сега се загледах че джантите са 5 болтови, как е възможно това при положение че всички Сивици са 4х100,поне старите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 7 Март, 2012 Това не са болтове което виждаш,това е капачето на джантата.Просто такъв е дизаина на джантите.Иначе на англичанка вти са с 5 болта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 7 Март, 2012 Колега имай си едно на ум за тая автокъща, навремето точно там бях харесал една 6-та, същата като тази, че и същия цвят, само че без клима. Ами запалихме я, и като позагря започнаха някви шумове в мотора и продавача веднага я изгаси и вика: "Ше я земате ли, че няма мн бенз да не го хабя." Иначе за джантите и мен ми мяза на капаче това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 7 Март, 2012 (Редактирано) Имитация. Няма таково огромно междуболтово и толкова бели гайки Иначе евтинджос го дава Сивика-отваряй си очите. Редактирано 7 Март, 2012 от SilverCivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 7 Март, 2012 Англичанките ВТИ са пак с 4 болта, но са на междуболтово разстояние 4х114,3мм. Единствената модификация на 6ген Сивик, която серийно е с 5 болта (5х114,3мм) е Type R (EK9), който е само с десен волан, само с б16б мотор и общо взето няма как да го объркаш. Естествено съществува възможността някои да си е суапнал такива от въпросния Сивик или от Интегра, но се съмнявам това да е случая, а и както каза някои преди мен разстоянието м/у това което изглежда като болтове на снимките е прекалено неестествено. Според мен също това са капачки на джантите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #6 Отговорено 7 Март, 2012 Декоративни капачки са, майка ми кара с такива джанти, мога да потвърдя от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове