Jump to content
OUTLAW

vtec power не коректен псевдо търговец

Recommended Posts

Става въпрос за една негова обява за ск. кутия с ЛСД за Х22-ка която вече не съществува ,но има и други обяви тук и в други форуми ,колеги внимавай те с него ,.Разбрахме се да ми прати скоростите (M2B4-с ЛСД) за сумата от 500лв по телефона ми каза ,че кутията е безупречна и аз се навих .Последствие обаче като получих кутията установих ,че деференцияла е подменян с такъв без ЛСД ,иначе кутията си е M2B4.Свързах се пак с него казах му за кутията той каза ,че няма проблеми ще ми я подмени с друга кутия M2B4 с ЛСД имал налична и от тогава трябваше да се чуем пак за да се уточним за трансфера на кутията и се покри ,не си вдига единия телефон другия е ограничил входящите повиквания ,писах му тук в форума нищо.Колегата е от ТРОЯН и се казва МИЛЕН РОСЕНОВ ,последствие като разказах на колеги ми разказаха за тоя образ и ,че бил редовен с такива некоректни схеми от негова страна ,.ще ме караме да му ходя на гости да се разберем лично защото 500лв си е сума

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На потребителя vtec power се поставя ултиматум да обясни твърденията до 24 часа - след това му се ограничават правата !!! Ако е и наистина въпросния потребител - ще има и перманентно ограничение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, този Vtec Power, бил голяма работа бре и тапицерски услуги извършвал!!Преди около 2 месеца, на лични ми предложи да ми ушие кожен салон за Прелюда, за сумата от 600лв.Добре че не се съгласих,че като чета какво става,сигурно щях да му ям главата и аз :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=70606&st=0&p=1057263966entry1057263966http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=57670&st=15 post#26 Теледоните съвпадат!!! Що не сте го баннали тоя по ИП?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баннат е, но понеже е на БТК, и си сменя IP-то. Ще го дебнем да се появи отново. Дано го хванем преди да изгори още някой. Ще си изпати той, защото рано или късно всеки си намира майстора. Принципно съм против саморазправата но младежа май си го заслужава. Просто не мога да разбера такива хора като него, цял живот да живее на гърба на хората и от измами.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...