Jump to content
rollin

P06 vs P28 vs MegaSquirt

Recommended Posts

ЗдравейтеКое от 3-те ECU-та е по добро за Прелюда ми?Аз имам чипнато P06, но говорих с един приятел дето се занимава предимно с Опели и BMW-та та той ме посъветва да сложа Мега...Лошото е, че той не е наясно с Хондовата електроника.Та се чудя какво да правя, дали да продавам P06-цата и да слагам Мега или да си оставам с нея...Масово по форума се споменава P28, с какво е по добър той от P06?Общо взето какво да правя? Автомобила ще си е атмосферен, ако е от значение ще изброя по основните промени които ще му се правят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стой далече от мегата ! Освен ако не е 3-ка или най-малкото 2-екстра... Редица са причините заради които не би искал мега - няма да навлизам в подробности , но ако твърдо си решил да е едното или другото , порови из мега форумите и виж с какво ще се сблъскаш за да я подкараш тази електроника с нашите сензори и датчици и по специално тези в делкото .... Относно п28 и п06 п30 п1к п1джи и т.н всички са еднакви и работят еднакво Ест когато горе избраните са докарани на нивото да управляват в-тек и т.н....Чисто информативно ЗАЩО въобще би искал да смениш дадената ни направо от БОГ отворена електроника ? П.С Опелите и Бимите си имат и те перфектни електроники достатъчно отворени и подготвени - един вид като нашите , но малко хора знаят как да би бутат ...P.S Ето едно линкче в помощ към мегата , отделно има достатъчно писано из хонда-теч , д-сериес и т.нП.С2 Ако не мислиш да слагаш COP или пък да искаш някви утлра гъзарски функции , предлагам да си останеш с твоето ЕКУ ...

Редактирано от GeFi's Garage
  • Нагоре 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз за това питам. За мегата ми казаха че ще ми сложат запалване Едис4 от форд и трябвало да се сложи четец на вала... Не ми са ясни нещата за това и питам.Единствената причина поради която въобще се замислям да слагам Мега е факта, че има кой да ми я настрои тук в региона, а именно Найден от Auto TIMДали има някой дето знае какво прави в Пловдивски регион ? Не казвам, че няма а просто питам, да не се обиди някой :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че има кадърни момчета - нека сами се представят в темата :) П.С Само не я правете на "дупе"диното ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С ms2 и едиса на форд единствено ще минеш на дис запалване, заради което за мен не си струва играчката да се прави..общо взето едва се качва на малкия на твоя комп, който най-малкото е в пъти по-надежден, с в пъти по-качествена елементна база и т.н.. Ms3-то вече е съвсем друга работа, но голямата играчка си остава.. и да не се окаже накрая, че същото което желаеш ще постигнеш с твоя комп..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, май Мегата отпада :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, май Мегата отпада :)

Аз кво пях до ся !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отделно откъм финанси Мегата заедно с коплекта Едис 4 ти е 5-600 лв.При мегата е много важно и кой ще я сглобява.Другото са го казали по-горе Меновете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едис-а щеше да е подарък от приятел :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...