Lukov 11 #1 Публикувано 11 Февруари, 2012 Има вероятност да си взема евтина integra type r само че има проблем ... одран и е калника ама той се оправя ама ми се струва че предно дясно колело където е одрано е изместено и има снимка с нещо счупено Това ако е носача и е скъсан от купето има ли възможност да се завари и оправи? Всичко друго е здраво и цената е перфектна :ДМоля помогнете ако някой знае нещо ще съм благодарен забравих за другия проблем - десен волан (за мен е проблем) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #2 Отговорено 11 Февруари, 2012 много малко неща има на този свят които немойе един Българин да оправи няма се плашиш ,най-много да е крив носача но прегледай и каретата.а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #3 Отговорено 11 Февруари, 2012 Най-големия ми проблем е десния волан ... чисто самоубийство иначе като цена ще ми излезе около 3000лв да го купя и докарам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #4 Отговорено 11 Февруари, 2012 ако нете кефи прускай на части ще си искараш някой лев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #5 Отговорено 11 Февруари, 2012 Най-големия ми проблем е десния волан ... чисто самоубийство иначе като цена ще ми излезе около 3000лв да го купя и докарамИмам удоволствието да притежавам такъв автомобил.но с правилния волан,само едно ще ти кажа купи си го и се наслаждавай на ускорението и на В-тека голяма мания е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #6 Отговорено 11 Февруари, 2012 Ето и малко снимки които ми изпрати мой приятел който ще ми я купи http://s13.postimage.org/tpq8h9tbb/integra1.jpghttp://s17.postimage.org/i98c2vnpr/integra2.jpghttp://s13.postimage.org/x5my4kfxj/integra3.jpghttp://s15.postimage.org/9l2oz7g6z/integra4.jpgпроблема е че момчето нищо не разбира... не че аз много разбирам ама пак съм по добре от него извинявам се за снимките че ги качвам тама ама си е цяло изкуство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aptekar 5 #7 Отговорено 11 Февруари, 2012 за тези пари е добре........ най-много още 1000 да хвърлиш за да я оправиш и да смениш дирекцията, зависи каква е щетата от към калника и под него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #8 Отговорено 11 Февруари, 2012 Колега не че искам да ти развалям кефа ама тая кола няма как да ти излезе на 3000 с докарването поради простата причина че в момента е на 2500 а търга за нея още не е свършил остават още два дни. Другото което е че е категория Д и няма как да напусне англия за момента освен на автовоз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #9 Отговорено 11 Февруари, 2012 Е с тая последната снимка ми се струва,че няма да е само одран калник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #10 Отговорено 11 Февруари, 2012 за тези пари е добре........ най-много още 1000 да хвърлиш за да я оправиш и да смениш дирекцията, зависи каква е щетата от към калника и под негоДа да 1000 няма да му стигнат само да я вкара в движение ако трябва да вземе цяла кутия с полуоска и шенкел. За обръщането на волана няма да говоря, защото такава интегра с ляв волан няма. Трябва да се вземат части от европейската а тя не се намира лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #11 Отговорено 11 Февруари, 2012 Направо ми разби мечтите :lol: все пак ще кажа на момчето да следи каква цена ще стигне може пък и да се науча с десен волан да карам :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1051 #12 Отговорено 14 Февруари, 2012 Не можеш много е трудно.............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #13 Отговорено 16 Февруари, 2012 за тези пари е добре........ най-много още 1000 да хвърлиш за да я оправиш и да смениш дирекцията, зависи каква е щетата от към калника и под него Да да 1000 няма да му стигнат само да я вкара в движение ако трябва да вземе цяла кутия с полуоска и шенкел. За обръщането на волана няма да говоря, защото такава интегра с ляв волан няма. Трябва да се вземат части от европейската а тя не се намира лесно. с ляв волан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #14 Отговорено 20 Февруари, 2012 На мен това счупеното ми прилича на скоростната кутия. Смяната на волан на такъв не масов и доста рядък модел ме съмнява да е до 1000лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #15 Отговорено 22 Февруари, 2012 Какво я обсъждате още тя колата отиде 6,7 хилки , То така ако се купуваше интегра за 3000лв. с докарването нямаше да има сивици в тоя форум 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове