janyivanov 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2012 http://go.aukro.bg/p...2079112788.htmlЗащото като се замисля не са кой знай какви пари едното излиза 1 лев обаче върши ли работа ?Както и тази джаджа http://go.aukro.bg/g...2088387118.html ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #2 Отговорено 30 Януари, 2012 Дано някой с повече познания изкаже мнение за това 2рото, щото ми се струва мноооого магия работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #3 Отговорено 30 Януари, 2012 Смееех....РЕКЛАМА МУ Е МАЙКАТА!!!Теча спира с нови части,а спестяването на гориво...В тия времена,с тея цени,човек му се иска да повярва,ама няма безплатен обяд.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #4 Отговорено 30 Януари, 2012 Прахчето е нож с 2 остриета - или ще спре теча и сичко ше е ок или ще ти запуши радиатора ,макарче до сега не е имало случай на запушен радиатор в сервиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 30 Януари, 2012 Икономията е майка на мизерията...Теча се спира с нов елемент а не с прахче от първата бензиностанция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #6 Отговорено 30 Януари, 2012 Най-вероятно зависи колко е теча. Ако сълзи, може и да мине номера, но ми се струва, че може да скапе водната помпа след време. Не знам как го препоръчват за профилактика, ако принципа му на работа е такъв какъвто си мисля... Иначе от запалката май действа малко, колкото да си спреш парното, примерно. Имаше тест в предаването 5та скорост, обаче не го намирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 5 Февруари, 2012 В два от три случая ефект имаше и колите се карат още .Ма аз прахчета не ползвам а едни течни простотии .Мисля че по 10 лева бяха.П.п ма си е нож с две остриета.На един френд му спря и теча и парното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic_vn 9 #8 Отговорено 6 Февруари, 2012 прахче ползвах купено от ПЕТРОЛ навремето за да спре теча на радиатора на парното и бях доволен,хем теча спря хем имах парно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
janyivanov 0 #9 Отговорено 8 Февруари, 2012 Да се похваля оправих теча сипах ето тази течност НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА а давам лично мое мнение за него http://www.fivestarautomotive.co.uk/ekmps/shops/fivestar/images/silverhook-radiator-stop-leak-82-p.jpg обаче в синьо продават го мисля,че навсякъде спря течовете и съм много доволен от него а да и парното вече работи много по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #10 Отговорено 8 Февруари, 2012 Покараи някой километър повече и тогава ще си говорим.Хората са го измисли ли колкото да се прибереш от пътя а не за системна употреба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
autogad1 0 #11 Отговорено 9 Април, 2012 Незнам за прахчета,хапчета,течни добавки или темподобни.ТРЯБВА ДА ПАТЕНТОВАМАз гарантирам , че теч от капка на около секунда-две, от радиатор без значение какъв, парно или охладителен ще спре след наливане на натурална Българска БОЗА в доза от 250-400гр. в зависимост от теча и количеството охладителна течност което събира автомобила .Начин на употреба;Налива се на затоплен автомобил, след това трябва да работи около 20-30 мин , при по сериозни течове от овлажняване,(сълзене) препоръчвам да се нале и да се покара малко на по големи обороти 2500-3500 окло 20-30км.Ако прицените , че бозата е запушила теча ,но и вашето парно просто източете вашата течност и налейте нова и с това ще се уверите ,че след минимален пробег теча който е бил запушен ще е подновен, а парното няма да се е подобрило.Бозата няма лепливи свойства като всички добавки и не прави фин слой на цялата охладителна система, а неиния ефект е клиновиден .Със ситно смляния ечемик се образуват малки лкинчета които търсят да излязат , от налягането те се заклинват и се получава ефекта на заклинване като при бъчварите, лодкарите и др.Доста боза съм налял и банички доста съм изял . Но това с бозата действа безупречно.Ще ви се смеят ,но който се смее последен се смее най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове