Jump to content
pantany

не иска да пали на бензин

Recommended Posts

колеги колата е акорд 96 г f18 a3 имам обикновенна газова и преди няколко дни не можах да запаля на бензин сутринта а на газ веднага чук и бръм после реших и преминах на бензин и колата загасна после отново не можа да запали на бензин,но тук идва странното че колата като се покара бая т.е загрее минавам на бензин и си работи нормално и пали и всичко та да попитам дали е вузможно да става въпрос за горивен филтър или нещо по сериозно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е запушен филтъра идва ли има значение дали е загряла или не. Когато е студена, чува ли се помпана да подкачва когато дадеш на контакт?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най вероятно се получава замръзване във филтара ,което не позволява нормално захранване на рейката с бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги не е от филтъра :( днес го смених и пак си прави същите номера и сега ще трябва по веригата да се търси проблема я помпа я някои вакум или нещо друго но в тези студове :unsure:ако някои има идея да я сподели че не знам от къде да започна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , възможно е след каране на газ да са се зацапали дюзите и да не впръскват нормално бензин. Едно чистене с ултразвук няма да навреди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля че трябва да провериш дюзите. Един приятел имаше подобен проблем на Сивик и се оказаха те . Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз имам съмнения че трябва да се изчистат дюзите.Защо не я покараш 200км само на бензин и да пробваш дали ще има разлика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...