N.E.G. 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2012 Здравейте колеги,може би този въпрос ви е задаван и друг път,но искам да попитам защото не ми се рови из форума да чета 100-ци мнения.Та въпросът ми е.Имам ХОнда СИВИК хеч.5г. 1.5 и ако се махне катализатора ще станат ли някакви проблеми,защото четох че някои имат 2 ламбд сонди не е желателно да се маха и ако се махне и се сложи средно гърне ще се залъже ли,че има катализатор или не.Помогнете!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 25 Януари, 2012 1.5? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #3 Отговорено 25 Януари, 2012 Има различни двигатели на които кубатурата им е 1.5 - Дай кода на мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 25 Януари, 2012 ...махай няма проблем,но сложи резонатор на негово място поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #5 Отговорено 26 Януари, 2012 Ако е с две ламбда сонди, ще ти светне чека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #6 Отговорено 26 Януари, 2012 5 генерация с две ламбди - твърде невероятно ми се вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #7 Отговорено 26 Януари, 2012 махай смело-няма да има проблем за сондата(една е) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavvkata 17 #8 Отговорено 26 Януари, 2012 аз съм с Д14А4 нямам нито катализатор нито средно гърне само крайно, нямам никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N.E.G. 0 #9 Отговорено 27 Януари, 2012 Мерси много колеги.А за номера на двигателя не го зная защото не съм и погледнал какъв е утре ще погледна и ще напиша.Благодаря много за инфото.При всички случай да махам и да сложа резонатно гърне и да карам това е най сигурно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #10 Отговорено 9 Февруари, 2012 А катализатора що ще го махаш. Само не си мисли. че ще стане самолет. Ако е запушен, е друга тема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #11 Отговорено 9 Февруари, 2012 http://preludebg.clan.su/forum/8-334-1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #12 Отговорено 8 Юни, 2012 Да не отварям нова тема - 2 брзи въпроса: Катализатора е на англичанката от подписа, та: 1) има ли 2-ра сонда? 2) има резонаторно гърне в него, т.е. 2 в 1? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #13 Отговорено 9 Юни, 2012 1.Да2.Не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #14 Отговорено 11 Юни, 2012 До колкото знам,няма 5-ген с 2 сонди.Аз направих тази маневра на мотор д16з6 и бих казал,че се отпуши леко колата,но не е нещо фрапиращо в никакъв случай.Катализаторът на хонда е самопочистващ се и попринцип ако е карана с нормален бензин,не би трябвало да е запушен.Поне през моя се виждаше доста добре.Задължително сложи резонаторно гърне на мястото на кат-а,защото правата тръба не е много добро решение.Дава повече сила във високите обороти,но резонатора играе ролята на успокоител на вибрации по генерацията и на искроуловител.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #15 Отговорено 7 Юли, 2012 1.Да2.Недано не си се заблудил от снимката, но сивика няма 2-ра сонда.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #16 Отговорено 8 Юли, 2012 Без да споря, но колегата е прав! не се е заблудил катализатора е от кола с Две сонди. От снимаката се вижда мястото на втората сонда - първата е на изпускателният колектор! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #17 Отговорено 9 Юли, 2012 (Редактирано) Без да споря, но колегата е прав! не се е заблудил катализатора е от кола с Две сонди. От снимаката се вижда мястото на втората сонда - първата е на изпускателният колектор! Поздрави!E да, но Въпроса бе за Катализатора на англичанката от подписа, та да ви кажа от очната ставка - същия е, но без дупката!6 ген 14д2а няма 2-ра сонда. Редактирано 9 Юли, 2012 от dima78 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове