Jump to content
nikecy6

honda accord type-r 2000 година

Recommended Posts

Смятам да си купя хонда акорд ,проблема е че ще я купя от англия и е с десен волан.Можете ли да ми кажете каде в българия могат да заменят десния волан /навигация (не знам как точно се нарича) с ляв?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нужно ти е един цял Акорд с ляв волан и да е Type R , за да е максимално идентичен ;) За това най-безболезнения вариант е да си я караш с десен волан ;) или да я използваш като донор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или да си купиш направо с ляв волан. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но той е поне 2 пъти по-скъп. :)

Редактирано от Radko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен,ако можеш да си позволиш да си вземеш тази машина с ляв волан си я карай така.Това за мен е удивителна кола

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз такава кола с десен волан не бих карал в България. Тъпо е да си с 200+ коня под капака и да не можеш да видиш дали може да изпревариш някой камион.....Иначе действително май е по-удачно колата да се ползва за донор вместо да се обръща дирекцията. Поцедурата по обръщането ми се струва по-сложна от смяна на двигател, окачване и спирачки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич,не слушай и не вярвай на глупости!Вземи колата и си я карай с десния волан.Като е с обратна диракция да не би да е половин Тайп-р?Публикувано изображениеСамо цената е на половинаПубликувано изображение

Имаме няколко Тайп-Р -а с обратна дирекция тук във форума и се чувстваме силно подтиснатиПубликувано изображениеПубликувано изображениеАТР обаче нямаме все още,но ще те приобщим ако искаш на драго сърце

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...