fshit 3 #1 Публикувано 17 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги. В момента съм в Англия и на връщане се чудех дали да докарам един автомобил (хонда разбира се) - затова да поразпиатам дали по принцип се купуват автомобилите с десен волан. Мисля си за нещо като Сивик 6 генерация, японка, седан(4 врати) 1.5 vitec-E или в краен случай Акорд около 99г. Някой заинтересован ли е от подобен автомобил. Нещо подобно: Поздрави! Редактирано 17 Януари, 2012 от fshit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 17 Януари, 2012 (Редактирано) Знам че в БГ вървят CR-Vтата с десен волан Редактирано 17 Януари, 2012 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #3 Отговорено 18 Януари, 2012 По добре недей. Няма да можеш да си избиеш парите. Брат ми две хонди докара от Англия и ги продаде под това което му излязоха. Моргите са пълни със коли от Англия за части.Много трудно се продава кола с десен волан. По добре докарай скутерчета или по-голям мотор. Виж в мобилето как вървят десните волани и смятай, че свалят веднага с доста само и само да се отърват от тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #4 Отговорено 18 Януари, 2012 (Редактирано) Прави са колегите!За да си на печалба (евентуално), трябва да намериш кола под £1000, и да си приготвиш поне още £600 за докарване и рег. в БГ. И ако все пак решиш, по-добре да е джип, дори и да не е Хонда (за предпочитане е да не е Фрийландър, или поне много внимавай за състоянието му). Ако колата ще е Хонда, намери някоя JDM-ka (japanese import му викат в ЮК), Прелюд, Интегра или Рекс. Редактирано 18 Януари, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galev_90 47 #5 Отговорено 18 Януари, 2012 Според мен си заслужава,само кола която не е толкова тип ежедневка,примерно както казаха прелюд 2.2,интегра или нещо което не се среща често.Тогава ще имаш далавера от цялата работа.Така виждам нещата аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #6 Отговорено 18 Януари, 2012 Според мен поне една Б серия v-tec да е... Но зависи за какво ти е все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #7 Отговорено 18 Януари, 2012 Ако целта ти е печалба, мисля че няма смисъл(ще поачкаш доста), ако мислиш само да си докараш багаж и да продадеш колата на цената на която ти е седнала, може и да имаш късмет, аз на връщане от там си докарах Сивик б18, с идеята да се прибера с нея (да и се порадвам) и да си докарам багажериите, колата я продадох на цена която ми покри разходите по пътуването и застраховките които трябваше да се направят.. И все пак аз имах и резервен план, ако не се продаде да си оборудвам купето с б18 . Поздрави и лек път! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове