REDJI11 18 #1 Публикувано 16 Януари, 2012 колеги натиснах некви клавиши без да искам и ми смали страницата и по точно шрифта едва виждам буквите кажете как да го оправя .Проблема е само на нашата страница другите си ми ги отваря нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 16 Януари, 2012 я пробвай да задържиш CTRL и да въртиш скролера на мишката на горе ( по посока кабела ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #3 Отговорено 16 Януари, 2012 Другият вариант е да задържиш CTRL и да натиснеш "+" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 16 Януари, 2012 А Ctrl+0 ще го направи както трябва да си е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDJI11 18 #5 Отговорено 17 Януари, 2012 благодаря колеги отстраних проблема благодарение на вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 4 Юли, 2012 Колеги, имам проблем. След публикуване на мнение, екрана зависва. След F5 излиза: Дали проблема е при мен - драйвър, флаш, браузър... или др.? Win7,prof., 64 bit., IE Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 4 Юли, 2012 IE е проблема Пробвай с някой по-нормален броузър - Chrome , Mozilla примерно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #8 Отговорено 4 Юли, 2012 Ясно, това е лесния отговор.Тази визуализация не е проблем за мен, но този форум е за всеки.Надявам се на смислен отговор и съм готова да споделя настройки и др.Може и на друг да свърши работа. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 4 Юли, 2012 Изразеното горе мнение е лично и не е защото IE не е нормален броузър ,а просто защото прави повече грешки от останалите и за мен това си е просто грешка в енкодинга . Сега пак ли я имаш тази грешка или беше еднократна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 4 Юли, 2012 (Редактирано) Извинете ме, Tino, но това е проблем на моя компютър от началото на новата визия на форума.Просто сега си позволих да споделя.ИЕ е нещото, което ползвам от началото.Наречете го навик. Крайно време е да сменя "навика".Просто въпрос? Енкодигът в системата ми или във параметрите на форума?Публикувайки този отговор, ще редактирам мнение, ако е различно отпреди.PS:(edit): Вече е ОК! Благодаря ВИ!!! Редактирано 4 Юли, 2012 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #11 Отговорено 4 Юли, 2012 На всеки пресясно инсталиран уиндоус (с извинение) се получава това. Трябва да му се зададе по подразбиране да визуализира със cirilyc кодировка и ще е ок. Малко е нахален IE-то и първите два три пъти ще го върне на western ама после ще се оправи. Друго към момента не се сещам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове