whiteboy 2 #1 Публикувано 13 Януари, 2012 (Редактирано) привет колеги решил съм се да си стягам Honda-та и реших да по попитам за съвет и препоръка ....къде в пловдив може да ми бъде пребоядисам civic-a качествено и евтино ....аз съм от асеновград благодарности Редактирано 13 Януари, 2012 от whiteboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 13 Януари, 2012 Здравеи,хубаво си решил да я боядсваш обаче не си казал хеч ли караш,седан ли,има ли изгнило,под праговете знаеш ли кво е положението...това евтино и качествено + това инфо което си дал хич не си върви!Сподели повече информация и се надявам ще имаш точен отговор. Тук има доста хора които се занимават с това... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #3 Отговорено 13 Януари, 2012 колата е хеч и няма изгнило но има градушка тук-там , цвета е черен и се колебая м/у нейния си цвят и черен мат .... благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #4 Отговорено 13 Януари, 2012 Щом е градобитна няма да е много евтино.Приготви едни 600-700лв за труд+материали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 13 Януари, 2012 Нещо е сложен твоят проблем ,качествено евтино няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFen 1 #6 Отговорено 15 Януари, 2012 Мдаааа.... Двете неща са несъвместими. Евтино - Доньо бабата от Асеновград - под 1000лв. Качествено, но с поне 50% нагоре - Стефанов авто в Ягодово - няма такъв педант - всичко е изпипано до съвършенство.Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #7 Отговорено 16 Януари, 2012 ежтино и качествено имах предвид , че каественото е по евтино от некачественото - защото искам да я боядиша веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #8 Отговорено 16 Януари, 2012 И аз мога да препоръчам Стефанов в Ягодово. Невероятно работят. Оставих колата и след около два дена ми се обадиха да отида да си я взема - колкото и да гледах не видях разлика между оригиналната боя и боядисаните детайли (задна броня - някой ме бе застъргал и малко се бе прецакала боята) и страничен калник (нарушение на целостта на боята до ламарина без повреда в ламарината).Ако търсиш качество може би там е най-доброто място.За справка цените - казаха ми за изправяне на праг (на пежо) който бая го бяха сгънали и оправия на заден калник (който има вдлъбнатина около 6-7мм и дължина на дефекта около 10 санта) + боя + цялостно пастиране - около 400 лева... което ми се струва добре (предвид тежките деформации). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #9 Отговорено 17 Януари, 2012 Е кое му е добре 400 лв за 2 детайла , хайде стига.Ако ще да ми я пастира през месец за 400 лв при средна цена при добър бояджия с камера от 120 лв на детайл... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #10 Отговорено 17 Януари, 2012 Бат' Данчо в Брестник, той е твоя човек, работи на най-ниските цени в целия Пловдивски регион, цял живот с това се е занимавал и работата му е доста добра 0889 93 51 72 , звънни му, ще се разберете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #11 Отговорено 17 Януари, 2012 (Редактирано) @Mkilla : Колега, извинявай, ама "добър бояджия" и "120 лв на детайл" са две вазимноизключващи се понятия. Освен ако детайла не е огледало. А и ти прочете ли какво влиза в тези 400 лв?!?!? "изправяне на праг (на пежо) който бая го бяха сгънали и оправия на заден калник (който има вдлъбнатина около 6-7мм и дължина на дефекта около 10 санта) + боя + цялостно пастиране". Каквото и да си говорим, качествено боядисване за по-малко от 2000-2500 за кола с 4 врати и 1500-2000 за кола с 2(3) врати просто няма. Само часовете труд за качествено разглобяване и сглобяване/напасване ако сложиш и половината от тази цена отиде. Редактирано 17 Януари, 2012 от Димитър Коев 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #12 Отговорено 17 Януари, 2012 (Редактирано) Всеки си знае колега Коев Казвам ти по-последно инфо как вървят цените за боя + китване на неравности ( не дупки ) + труд.Както и да е Редактирано 17 Януари, 2012 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #13 Отговорено 19 Януари, 2012 @Mkilla : Колега, извинявай, ама "добър бояджия" и "120 лв на детайл" са две вазимноизключващи се понятия. Освен ако детайла не е огледало. А и ти прочете ли какво влиза в тези 400 лв?!?!? "изправяне на праг (на пежо) който бая го бяха сгънали и оправия на заден калник (който има вдлъбнатина около 6-7мм и дължина на дефекта около 10 санта) + боя + цялостно пастиране". Каквото и да си говорим, качествено боядисване за по-малко от 2000-2500 за кола с 4 врати и 1500-2000 за кола с 2(3) врати просто няма. Само часовете труд за качествено разглобяване и сглобяване/напасване ако сложиш и половината от тази цена отиде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emsi 6 #14 Отговорено 10 Март, 2012 отивай в Крумово първата къща в ляво Двама братя са и цял живот това правят Страхотни майстори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове