hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 17 Декември, 2011 Здравейте колеги,карам акорд 98г с газов инжекцион.На скоро забелязах,че колата ми няма катализатор,понеже тъпите немци са го искормили.На дълъг път доста си поръмжава и затова реших на негово място да сложа едно гърне с което да обесшумя колата.Въпроса ми е след като го сложа това гърне трябва ли да ходя да ми донастройват колата на газ или компа сам ще си напасне настройките.Да оточня ,че когато е монтиран газовия инжекцион колата е била без гърнета.Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #2 Отговорено 21 Декември, 2011 А втора ламбда сонда имаш ли , ако нямаш мисля ,че няма нужда да донастройваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 21 Декември, 2011 Не би трябвало да има нужда от настройка. Все пак ако усетиш някаква отрицателна промяна ходи да я проверят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cinderella 21 #4 Отговорено 21 Декември, 2011 Колега, няма нужда от настройки. Преди два месеца и аз си махнах катализатора.И аз съм с Акорд (7 ген) и с газов инжекцион. Закарах колата в оторизиран сервиз на Хонда, за да имам все пак гаранция (точно заради наличието на втора ламбда сонда), там замениха катализатора с гърне. Колата си работи безпроблемно, само че е съвсем малко по-шумна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #5 Отговорено 21 Декември, 2011 Много ви благодаря,мисля другата седмица да заменя тръбата с гърне,че много бучи във високите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #6 Отговорено 22 Декември, 2011 Колега, няма нужда от настройки. Преди два месеца и аз си махнах катализатора.И аз съм с Акорд (7 ген) и с газов инжекцион. Закарах колата в оторизиран сервиз на Хонда, за да имам все пак гаранция (точно заради наличието на втора ламбда сонда), там замениха катализатора с гърне. Колата си работи безпроблемно, само че е съвсем малко по-шумна. В оторизиран сервиз ти замениха катализатора с гърне????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cinderella 21 #7 Отговорено 22 Декември, 2011 (Редактирано) Да, колега Когато колата започна да губи мощност и да прекъсва,след проверка на свещи, кабели и бобина (всичко беше ок) я закарах там.В оторизирания сервиз установиха проблема и там го отстраниха. Редактирано 22 Декември, 2011 от Cinderella Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #8 Отговорено 22 Декември, 2011 (Редактирано) Интересно, започнали са да стават гъвкави в политиката си. Редактирано 22 Декември, 2011 от SilverCivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #9 Отговорено 25 Декември, 2011 Да, колега Когато колата започна да губи мощност и да прекъсва,след проверка на свещи, кабели и бобина (всичко беше ок) я закарах там.В оторизирания сервиз установиха проблема и там го отстраниха.В Бултрако ??????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cinderella 21 #10 Отговорено 26 Декември, 2011 Да, Слави Колата не е вече в гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #11 Отговорено 28 Декември, 2011 Чеки да се прекръстя, щом в бултрако правят такива неща, явно наистина са го ударили на по гъвкава политика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове