Street-warrioR 287 #1 Публикувано 9 Декември, 2011 Пускам темата, за да се знае от по-раничко, ще има ли среща на 18ти, за да си правят хората плановете! Аз ще ида да закрия годината... ... ще видим с кво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 9 Декември, 2011 (Редактирано) Демек, който мисли да присъства на 18.12 на БУЛГАРПЛОД - СЛАТИНА от 13.00ч, да пише тука! Редактирано 9 Декември, 2011 от CiViCwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 10 Декември, 2011 Аз мисля пак да дойда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #4 Отговорено 11 Декември, 2011 Демек, който мисли да присъства на 18.12 на БУЛГАРПЛОД - СЛАТИНА от 13.00ч, да пише тука! Ееми щом ти каниш ще гледам да дойда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #5 Отговорено 11 Декември, 2011 Колеги, JDMWorks.com организират от 3 часа сбирка на всичко живо, що е JDM ориентирано на паркинга на Зимният дворец в Студ. град. Да ги поканим ли да се присъединят към нас или да им направим малка инвазия-изненада :Д 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #6 Отговорено 12 Декември, 2011 Срещат ана jdm works ще е при хондовата 13 на булгар плод Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #7 Отговорено 12 Декември, 2011 Егоцентрик, от къде го разбра това В техния форум още се говори за Студ. град. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #8 Отговорено 12 Декември, 2011 Ако ще става голям джумбиш на Булгара ще дойда в обедната почивка да ви видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gre3nboy 2 #9 Отговорено 12 Декември, 2011 Идеално, дано да се събере народ ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #10 Отговорено 12 Декември, 2011 Идвааам този път ще ви намеря ,и ако някой има от онези стикерчета "Honda fen club " да бъде така любезен да ми донесе 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nick3 1 #11 Отговорено 12 Декември, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=P4-l27jTMSkЩе си позволя да пусна едно поздрав-че за всички маниаци..Съжалявам ако не тук местото 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #12 Отговорено 13 Декември, 2011 Ако си дойда на време от Румъния ще взема да дойда.Не съм идвал от години,даже обмислям вариант да си сложа летния комплект гуми и джанти ако е сухо,че колата ми е грозна със зимните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #13 Отговорено 13 Декември, 2011 Конкретно твоята кола и с розови тасове с меченца няма да е грозна, ама това е друг въпрос. Ще взема и аз да намина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #14 Отговорено 13 Декември, 2011 (Редактирано) Конкретно твоята кола и с розови тасове с меченца няма да е грозна, ама това е друг въпрос. Ще взема и аз да намина.Не с Прелюд-а,с Акорда ще идвам))С Акорда съм се заиграл с JDM разни глезотийки ама повечето не съм ги сложил още че чакам да са заедно с боята на пролет.Барем се засечем старите мутри в неделя. Редактирано 13 Декември, 2011 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #15 Отговорено 13 Декември, 2011 Хахах, и аз имам същата болест с акорда. събирам части от цял свят да докарам на пролет визията, която търся и също ще боядисвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #16 Отговорено 13 Декември, 2011 Ако оправя рендето на дедото ще намина и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #17 Отговорено 13 Декември, 2011 И аз мисля да намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #18 Отговорено 15 Декември, 2011 Ако не забравя ще взема да мина и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #19 Отговорено 15 Декември, 2011 има ли още тая мисъл да се съберем на екото на 4ти и някои да ни заведе ако да, да организираме положението някак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #20 Отговорено 15 Декември, 2011 +1 горния коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 #21 Отговорено 15 Декември, 2011 аз също ще дойда но штемие за парви път и незнам каде се сабирате да ме опатите нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #22 Отговорено 15 Декември, 2011 (Редактирано) Приемам оферти за превозването ми до Булгара! Ако някой може да ме вземе от някаде по линията - Централна гара, Сточна гара, Орлов мост да свирка, че колата ми е във Враца Мерси предварително Редактирано 15 Декември, 2011 от CiViCwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #23 Отговорено 15 Декември, 2011 Приемам оферти за превозването ми до Булгара! Ако някой може да ме вземе от някаде по линията - Централна гара, Сточна гара, Орлов мост да свирка, че колата ми е във Враца Мерси предварително Аз моа да те носим натам, На път си ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #24 Отговорено 17 Декември, 2011 Колеги, какво ще правим, ако времето се окаже лошо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 #25 Отговорено 17 Декември, 2011 Колеги, какво ще правим, ако времето се окаже лошо? Времето утре ко дават сланчево ше има малко вятар ама тва не пречи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #26 Отговорено 17 Декември, 2011 Като гледам как го обърна на сняг, може и да се разминем ?! Или пък снежна сбирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #27 Отговорено 17 Декември, 2011 Бе там сме, пък ще видим! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #28 Отговорено 18 Декември, 2011 Времето е екстра ще се видим там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #29 Отговорено 18 Декември, 2011 И аз ще намина след малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #30 Отговорено 18 Декември, 2011 (Редактирано) Хубаво време,хубави хора....добра среща като за последна на 2011. Редактирано 18 Декември, 2011 от weapon R 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #31 Отговорено 18 Декември, 2011 Снимки има ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #32 Отговорено 18 Декември, 2011 Добра среща беше, имаше малко разтривки на машинките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #33 Отговорено 18 Декември, 2011 Eми имаше няколко човека дето снимаха + 1-2ма известни, с професионална техника Ма незнам кога ще се пръкнат снимките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #34 Отговорено 18 Декември, 2011 Айде на снимките Аз май съм от безизвестните, че съм малко нов Предния път снимките пак бяха от мен, тоя път има и клипчета, не съм отбирал снимките и всичко, що нащраках днес е тука Дано ви харесат!http://dox.bg/files/dw?a=b71615b27d - Клипчетата!http://dox.bg/files/dw?a=4e5884c6ea - Снимките!Дано няма проблеми с файловете Njoy! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #35 Отговорено 19 Декември, 2011 Снимките са супер,само да ги бяхте направили когато всички бяха там,а не когато половината хора са си тръгнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове