tibet 0 #1 Публикувано 7 Декември, 2011 Здравейте, колеги,Наскоро смених фаровете на ЦРВ2-то с DEPO, понеже съм с десен волан. Ходих на някакъв сервиз за реглаж, но героите там ми казаха, че не можели да ги повдигнат повече, а някак си ми се струват ниски късите на степен 0, камо ли на 2 или 3.Някой дали е имал такъв проблем и какво може да се направи да ги "повдигна" още малко.Моля ви за съвет.PS Иначе като осветеност биват, само разстоянието ме тормози. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #2 Отговорено 7 Декември, 2011 Колега извинявай че ти пиша в темата,ама и аз имам нужда от реглаж и ти примерно ако си от пловдив или някои знае майстор в пловдив да насочи каде се намира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 7 Декември, 2011 При мен ги регулираха и ми се струват ниски на 0.На другите степени не ми се говори.Незнам дали го правят заради проверките с машините за регулиране по улиците от скоро или просто незнаят за какво става въпрос принципно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #4 Отговорено 7 Декември, 2011 Да не би при монтажа да не са ги сложили както трябва щом не могат да се вдигат повече.Пробвай болтчетата за реглажа дали имат още ход и в двете посоки и ще разбереш дали тези те бъзикат, ако няма в едната значи не могат, ама пак си мисля ако е така, че не са монтирани правилно.За колегата "traccer" във всеки пункт за годишни прегледи трябва да могат да правят реглаж, макар че аз правих в СБА и птичките в тополите се побъркваха вечерно време докато си ги сваля наново .И сега даже още са ми високи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #5 Отговорено 7 Декември, 2011 Здравейте, колеги,Наскоро смених фаровете на ЦРВ2-то с DEPO, понеже съм с десен волан. Ходих на някакъв сервиз за реглаж, но героите там ми казаха, че не можели да ги повдигнат повече, а някак си ми се струват ниски късите на степен 0, камо ли на 2 или 3.Някой дали е имал такъв проблем и какво може да се направи да ги "повдигна" още малко.Моля ви за съвет.PS Иначе като осветеност биват, само разстоянието ме тормози.Можеш и сам да пробваш, но не ги "напъвай" че са им крехки механизмите. Усетиш ли че "затяга" хода в някое от крайните положения спирай, щото пласмасите са Иначе ако оригиналните са светели по-напред и тези трябва да се "отдалечат" все пак са сертифицирани. Само да не се заблуждаваш от предишните (за обратна дирекция) при които "отворен" е левия участък на фаровете и съответно видимо "хвърлят" по-надалеч в/у платното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tibet 0 #6 Отговорено 11 Декември, 2011 Абе и аз се съмнявам да не би нещо при монтажа да са ги догодили на ниско, защото нямаха там машина за регулиране, а ходих другаде.Като ги бъзикаха там казаха, че въртели но не мърдало по-нагоре, е на 0 щяло да ми е като на 3. И си е баш така. Не е от смяната ляво дясно да се бъркам, защото по банкета ми свети слабо, почти като с "десните фарове", а трябваше точно там да се промени най-чувствително. Ще пробвам леко да навъртя да видя как са и май ще ходя пак в сервиза да проверят как са ги монтирали. И аз все си мисля, че колкото и да са тайвански, не би трябвало да са по зле от "десните" и то стари и матирани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #7 Отговорено 11 Декември, 2011 (Редактирано) А по хоризонтала регулирахте ли ги?Питам, защото регулирането на фара по хоризонтал променя и височината. Редактирано 11 Декември, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #8 Отговорено 13 Декември, 2011 Аз като ходих на реглаж си бях сложил фаровете на позиция 1 и ми ги регулираха така. По този начин освен да ги свалям надолу, мога и да ги вдигам нагоре едно положение като ги сложа на 0. Така се оказва че ми е по-комфортно. Карам сивик 5-та ген. хеч и фаровете му не бяха силна страна до преди реглажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tibet 0 #9 Отговорено 6 Януари, 2012 В тази връзка може ли някой да ми препоръча в София сервиз, където да ги погледнат фаровете пак и да ги регулират. Ама не само с машината за реглаж , а и ако се наложи да се демонтират и т.н.Ще съм ви много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #10 Отговорено 6 Януари, 2012 СБА Младост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове