frisko 253 #81 Отговорено 6 Ноември, 2011 Ще има ли деца? @ марто ми е ясен - железар...Да има ли деца?Мога да взема малката евентуално, дребния ше пропусне със сигурност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #82 Отговорено 6 Ноември, 2011 Извинения за въпроса.Попитах, заради карантина от скарлатина.Аз няма да присъствам , леглото е свободно - поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #83 Отговорено 6 Ноември, 2011 (Редактирано) То доколкото знам е по опасно да няма възрастни дето не са я каралиКофти,напролет ще наваксашИначе , семейния съвет реши, че момата няма да идва за да не пропуска училище.Кака каза, ХАУ. Редактирано 6 Ноември, 2011 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #84 Отговорено 7 Ноември, 2011 Такаа. Леко разместване, защото се наложи да освободя 5-та вила. Цената си остава същата! . Айдее не останааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #85 Отговорено 7 Ноември, 2011 (Редактирано) Малее тука жица,вили,Хонди къде съм блял, късно ли е за мен и жената ? Редактирано 7 Ноември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #86 Отговорено 7 Ноември, 2011 Имаш стая . И за двете вечери ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #87 Отговорено 7 Ноември, 2011 (Редактирано) Там сме за двете вечери, а нещо от Пловдив да се организираме нагоре или направо на място ?П.П. Парите утре ги превеждам за двата дни колко трябва да са за двойна стая?П.П2. А хайвана от аватара може ли да е с нас плащам си разбира се много е послушен,обучен,социализиран и лигав мног се разбира сдецаи си играе с хигиенни навици е и всичко дамашен пес си е Редактирано 7 Ноември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #88 Отговорено 7 Ноември, 2011 За дзверо може . За другото имаш ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #89 Отговорено 8 Ноември, 2011 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #90 Отговорено 10 Ноември, 2011 Кой , кога каца бе ... пилотите ?! п.п...я пикирам около/+- 1/ 17ч. живот и здраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #91 Отговорено 10 Ноември, 2011 Аз по план към 9 вечерта... значи 10-11 ;-) Ама и ти да беше мъцнал и ти кога кацваш !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #92 Отговорено 10 Ноември, 2011 За утре вечер си поръчвам еи туй парче Човека с терабаитовете музика да се погрижи да го открие. Тои си знае кои е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #93 Отговорено 10 Ноември, 2011 Аз със прискърбие изпадам от каруцата за най-якия Rock and Heavy купон Пожелавам на всички фенове яко изкарване и незабравими моменти ... @ Рацера - май френд с тебе все съ разминаваме, пак аз без ДжемсънАко някой реши има вече една свободна стая за двамка Поздрави и да съ напиете и за мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #94 Отговорено 10 Ноември, 2011 (Редактирано) Около 16 часа товаря стадото и тръгваме от Големото село.Бай Жилязкуууу - нъл знаеш къ да ма посрещнеш?На всеки 20 мин да се чува....... Редактирано 10 Ноември, 2011 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #95 Отговорено 10 Ноември, 2011 Пожелавам Ви велик купон отново!Напролет ще се видим, надявам се... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #96 Отговорено 10 Ноември, 2011 Тази вечер и само тази нощ приемам заявки за музикални желания - до 11.11 часа на 11.11.2011 година ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #97 Отговорено 10 Ноември, 2011 А приемаш ли лаптопи за прехвърляне на база данни , че мисля да донеса един за копи/пейст ако нямаш против Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #98 Отговорено 10 Ноември, 2011 Само да не е чалга -преточваме всичко през USB - Самсунг Стори , вино , ракия , зелева чорба , мезета , ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #99 Отговорено 10 Ноември, 2011 Аз със прискърбие изпадам от каруцата за най-якия Rock and Heavy купон @ Рацера - май френд с тебе все съ разминаваме, пак аз без Джемсън Ай сиктир беее ... самонакажи се .. ти мани жЕмсъня , ми ти бех приготвил една рикия да почерпя за оназ ралта ц.ц.ц. !! Само работа извън БГ те извинява ... чакам те събота вечерта до ранни зори неделни !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #100 Отговорено 10 Ноември, 2011 Това не е вода а тая годишната реколта . Ши туря една шишитка от няколко литра да вземем да я опитаме Много съжалявам за Марто и Веси че няма да присъстват. Напролет няма извинения. :punk: В 12 часа тръгвам от Плд :plane: П.С: Ники, тая година минимум през 2 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #101 Отговорено 10 Ноември, 2011 Аз фаштам пътя към 16 ч. от Майново. Ако има някои да тръгва по това време, да се обажда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #102 Отговорено 10 Ноември, 2011 (Редактирано) тъп въпрос - Ханиния убавец няма ли да присъства бре?!...Ма верно тъп въпрос! Не е истина, че доживях... Утре тръгвам сам към 6 от Лозенец маа'лъта на големото село. Ако има желаеши за транс-по-ръ-та - да не се притесняват и да свиркат! Минавам през Метро за 2 литра чер чай и 3 стека шуменска газирана напитка и бичим. Моля някой да прати точните координати за GPS, че предния път срамотъ. АЙДЕ НЕ ОСТАНАААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Редактирано 10 Ноември, 2011 от Didko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #103 Отговорено 10 Ноември, 2011 ние към 7:30 шпалим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #104 Отговорено 10 Ноември, 2011 Сутринта ли ве :D То бива бива аЛкУхУлИзЪм ама тва ваШтУ на нищУ нИ мяса :DGPS координати: N 41° 56.585E0 24° 08.855 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #105 Отговорено 10 Ноември, 2011 ние към 7:30 шпалим туй сабахлен ли бе ..... ... Вълъо ????!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #106 Отговорено 11 Ноември, 2011 ауа вийлудилистиуа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #107 Отговорено 11 Ноември, 2011 Да ви предупредя пътя Септември - Велинград е затворен - ТОВА Е ПЪТЯ ПО КОЙТО ВИНАГИ СЕ Е МИНАВАЛОот София - минете през Белово - Юндола - Велинград - Ракитово - Цигов чаркот Пловдив - през .. хм през Пещера - Батак се минава или има панорамен път през св. Константинпоздравии весело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #108 Отговорено 11 Ноември, 2011 Ауе... болни и сополиви приемате ли, или да шитвам и аз пулженийту Мартоууууу - язък!!! Дидко, ей тфа е приказка!! Пореден тъп въпрос - имаме си телефоните софийската група, цицките ше тръгваме в интервала 7. - 7.30...що не тръгнеме заедно бе, дъвъйбъ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #109 Отговорено 11 Ноември, 2011 ...дъвъйбъ? Тва искам да го видя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #110 Отговорено 11 Ноември, 2011 Да ви предупредя пътя Септември - Велинград е затворен - ТОВА Е ПЪТЯ ПО КОЙТО ВИНАГИ СЕ Е МИНАВАЛО http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=806948Аз мисля да пробвам новото път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #111 Отговорено 13 Ноември, 2011 Пак си издивяхме Як купон, готини хора, аз лично имах нужда от таковата рестартиране Благодаря на всички виновни за ликенда! Keep on rockin'!! :punk: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #112 Отговорено 14 Ноември, 2011 Много отсъствия , тоя път ... на 6-то издание алкохола ше е само от глоби !! ... арно беше .. радвам се че се видехме със старите муцуни .. тенкз ! п..п.. ей , тфа чарджъра било голема ралта бе .. Пепи , баааси кефа !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #113 Отговорено 14 Ноември, 2011 Абря а снимки туй онуй? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #114 Отговорено 14 Ноември, 2011 (Редактирано) Купона беше уникален много се забвлявах, другия път ще опитам да удържа и втората вечер Редактирано 14 Ноември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #115 Отговорено 14 Ноември, 2011 Е...щом първата удържа на напЪнЯ значи си корав момък Евала за добрата организация,беше мноо яко!!! Радвам се че запознах с толкова мн готини хора...продължавайте да радвате с мега здравите купончета Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #116 Отговорено 14 Ноември, 2011 А напъня беше сериозен бутилка ром, малко бира и др работи дет не помня вече не е и важно важното е че се разцепихме готини хора готина музика какво му трябва на човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #117 Отговорено 14 Ноември, 2011 Ай компромати от мене . Всяка прилика с лицата от клиповете е вярна ТУК 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #118 Отговорено 14 Ноември, 2011 Ей, колко е хубаво да видиш старите приятели и да се запознаеш с нови! Яко си изкарахме, както винаги. Липсваха ни отсъстващите, но да се надяваме, че следващият път ще сме в пълен състав! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #119 Отговорено 14 Ноември, 2011 Радвам се,че се събрахме и си напраихме готиното Ето и СНИМКИ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #120 Отговорено 14 Ноември, 2011 Снимки и от мен . Беше готино и дано следващият път запълним и последната вила / онази , дето я заеха срамежливите девойки ... / . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове