Jump to content
georgivanov1

Ейми Уайнхаус

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Ейми Уайнхаус е била намерена мъртва по-рано днес(вчера23.07.2011), съобщиха чуждестранни медии. Скандалната британска певица е открита в апартамента си в Лондон бездиханна. Предполага се, че е приела свръхдоза наркотици. Смъртта й настъпва само няколко седмици след скандалното й представяне на концерт в Белград, където се яви пияна и надрусана на сцената и публиката я освирка.ИзточникЛЕКА И ПРЪСТ

Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко за дилърите няма да има кой да им прави оборот :( .Смърт за такива боклуци!

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Браво, Накура, браво, Микаца!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, не си ли чувал израза-"за мъртвите или добро, или нищо"Наистина голяма загуба, огромен талант притежаваше, напусна ни само на 27 години. Дано е на по-добро място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...никога не съм я харесвал,като певица с тия наркотици просто наистина нямаше бъдеще.Нека почива в мир!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

O-------|--[ I I I I I I ]------  GAME OVER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

2 атентата в Норвегия към 90 души, включително и деца са мъртви. Определено новината за смъртта на певица, която е алкохоличка и наркоманка ме разтърси

Редактирано от PIKap
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен че беше здрава дрогерия момичето можеше да пее стойностна музика. Не в стил- мада фака бейби, мада фака. Влезе в клуба на Хендрикс, Кобейн, Джоплин и Морисън, можещи да дадът още много на музиката, но избрали вечната нирвана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната жертва на шоубизнеса :( Бог да я прости!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

честно, аз за пръв път чувам за нея.

Редактирано от NesTea

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз за първи път я чувам, но все пак лека и пръст.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Освен че беше здрава дрогерия момичето можеше да пее стойностна музика. Не в стил- мада фака бейби, мада фака. Влезе в клуба на Хендрикс, Кобейн, Джоплин и Морисън, можещи да дадът още много на музиката, но избрали вечната нирвана.

и всичките по на 27,не е ли страннo?I Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И всичките по на 27..... И да не забравяме жертвите от Норвежките атентати,да се озовеш на неправилното място в неправилното време,нелепо................. Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм жив, тя е на 2 метра под земята кой е глупака сега?Богаташите само се чудят къде да си харчат парите.Той беше педофил, а тя наркоманка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пиян ли си ? Лека й пръст!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Оставете колегата, всеки си има право на мнение.шшшт няя го закачате, че е от моя крайпредлагам да заключите темата за да не се изпокарат колегите

Редактирано от NesTea

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...