combo 7 #1 Публикувано 21 Юли, 2011 (Редактирано) Чекът свети постояно.Окасявам буксата с двата пина и нищо,продалжава да си свети,няма никакви мигания нищо.Някакви идеи ?Мнения?п.п Аз си мисля,че ЕЦУ-то си е изпяло песента. Редактирано 21 Юли, 2011 от combo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #2 Отговорено 21 Юли, 2011 Колеги казваите поне да има какво да човъркам тая седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 21 Юли, 2011 Да ти кажем...Свети ли като бачка мотора или като направиш моста, щото ако е второто - няма записани грешки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #4 Отговорено 21 Юли, 2011 Свети при запален мотор и когато окася пак свети постояно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 21 Юли, 2011 А гледа ли долу на компа да няма едно прозорче и там да мига едно червено незнам с какъв комп си, но моя е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #6 Отговорено 21 Юли, 2011 Мотора е D15Z6 компа е 37820-P2Y-G01.Няма никакви прозорчета и диоди по него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 21 Юли, 2011 Двупиновата букса окъсяваш нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #8 Отговорено 21 Юли, 2011 (Редактирано) Да и пак същата.Когато я окъся никакви мигания нищо свети си все едно не я окасявам. Редактирано 21 Юли, 2011 от combo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 21 Юли, 2011 Странно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Diyan_Petrov 2 #10 Отговорено 21 Юли, 2011 (Редактирано) Колега стига бъзика докато не си развалил нещо! Когато дадеш пина на късо и лампата свети постоянно значи всичко е наред. Ако започне да премигва тогава има за какво да се кахъриш.ПП: Опа сега забелязах, че свети постоянно. Пробва ли да рестартираш компа, като извадиш бушона или махнеш плюса на акумулатора за няколко секунди? Редактирано 21 Юли, 2011 от Diyan_Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #11 Отговорено 21 Юли, 2011 Доста бих казал това е,че и не пуска ток на клапана за вакум на IGR-а.Трябва да е променлив от 5в мисля че беше до 12в,а тои си стои постояно на 7в. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #12 Отговорено 21 Юли, 2011 Хаха това ми е ясно,проблема е там,че чека си свети постояно и има богата горивоваздушна смес .Немога да мина преглед...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #13 Отговорено 22 Юли, 2011 Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sAsKE 7 #14 Отговорено 23 Юли, 2011 Не отговори на колегата дали си рестартирал ECU-то, като откачиш клемите на акумулатора. Провери дали нямаш някоя хлабава букса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #15 Отговорено 23 Юли, 2011 Да и с бушона пробвах и с акумолатора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gnggen 4 #16 Отговорено 24 Юли, 2011 ЕКУто няма как да изгори без външна намеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #17 Отговорено 24 Юли, 2011 Мотора е сменен и ЕЦУ-то също изваден е само имобилаизерът.Когато я взех си беще с тоя проблем.Отворих мотора и смених всичко необходимо.Чекът си светеше още като я купих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weezer 0 #18 Отговорено 25 Юли, 2011 добре няма ли да ти е по лесно да си купиш един хубав и безпроблемен комп или ако има някои да ти даде временно някой да пробваш да видиш дали е от компа или някаде от инсталацията че и аз съм имал проблем с чека ама си изчистих грешки и се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #19 Отговорено 25 Юли, 2011 Еми в момента си търся,но още несъм намерил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sokingr 0 #20 Отговорено 18 Септември, 2011 колега и аз мисля че с нов комп ще си решиш проблема.пиши като намериш каква цена го взе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #21 Отговорено 18 Септември, 2011 Стабилен, напиши някъде какво продаваш и спри да се правиш на пясъчен часовник!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #22 Отговорено 18 Септември, 2011 Стабилен, напиши някъде какво продаваш и спри да се правиш на пясъчен часовник Що така бе Sebulba,човека днес се е подготвил по всички теми,а ти изглежда му завиждаш:D:D.Sokingr на български ,,стабилен'' ли значи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #23 Отговорено 18 Септември, 2011 И моят свети , но когато съм на газ защото газовата ми е Моноинжекцион , на бензин всичко е ОК . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #24 Отговорено 24 Септември, 2011 Да не ти се е откачила ламда сондата на един авер така му изгасих чека майсторите забравили да я закачат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #25 Отговорено 24 Септември, 2011 (Редактирано) И аз снощи на мойта проверявах за грешки че и моя чек свти постоянно,първоначално пробвах с едно кабелче заголено от двете страни да окъся и сичко беше ОК ама пак свети чека ... мъчеих го мъчих го 20мин, няма и няма, точно да се откажа и напанах жиците по сериозно и тогава чак взе да мига,та идеята ми е пробваи с някои кламер,и сериозно го напани ...може да не успяваш да го укъсиш... Редактирано 24 Септември, 2011 от scre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове