В.И.Я. 5 #1 Публикувано 2 Юли, 2011 Момчета, на кое масло да заложа:Motul,Mobil,Total Repsol, Fuchs, Liqe moli, Comma, Valvoline- (може да има и правописни грешки). 175 000 км- 10 W40 май трябва да е? Ако имате нещо различно-пак става. Лек ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 2 Юли, 2011 ..каквото и да е без Лики МОли ..тва мое мнение де .Може и да пробваш пълна синтетика ако не гори,Аз доста марки съм сменил в момента даже съм и със Селения Голд не намирам някакви разлики важното да е ново и да се сменя навреме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор196 1 #3 Отговорено 2 Юли, 2011 Подкрепям напълно колегата "Важното да е ново и да се сменя редовно", а за марката по важно е опаковката да изглежда орегинална,а не бутилирана в гараж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #4 Отговорено 2 Юли, 2011 Досега в този форум не съм видял някой да препоръча ELF ,а не е лошо маслото.Всичките ни служебни автомобили са с такова , слагам и на хондичката и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 2 Юли, 2011 Motul synergy + 10w40 е маслото за наште мотори! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове