civicgonemad 60 #1 Публикувано 5 Юни, 2011 Пиша да се оплача от абонат на име crx_del_sol... 3 дена под ред ме обеждава че колектора който иска да ми продаде... стоков от д16з6... е супер здрав и запазен... в крайна сметка се оказа с една огромна пукнатина... която едва ли ще може да се завари... не че съм за тея 40 лева...Да е жив и здрав свещи да си купи с тях... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 5 Юни, 2011 Нещо в последно време всеки започна да цака в тоя форум. Аз лично винаги преди да пратя нещо на някой, му го снимам и след това го пращам и с опция "виж преди да платиш". Мисля, че така трябва да се процедира и да сме коректни всички един към друг. 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 5 Юни, 2011 Ами имаше опция виж преди да платиш... аз даже малко се забавих преди да го взема. И като отидах да го взема бях с шефската кола. В обедна почивка... и нито имах ключове в мен нито имах време да развия така старателно стегнатите болтове на ламарините дето играят роля на термо щит... поогледах го доста старателно.... и без да ги махнеш не се забелязва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 5 Юни, 2011 пробваи да го вьрнеш или смениш нали има и друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 5 Юни, 2011 Както се казва: "От умрял писмо да чакаш". Имал друг, но нали е без сонда... а и му иска 90 лева... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #6 Отговорено 5 Юни, 2011 Аз искам само да попитам: прави ли се нещо от страна на модераторския и администраторския екип спрямо тези хора, които се правят на играчи?.Питам понеже тези теми, които се пускат срещу такива хора, като че ли се приемат за най-нормално явление, а мисля, че ако наистина се докаже вината на някой от тях поне да се накажат с бан или с някакво друго наказание, за да не може да продължават измамите със схемите им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #7 Отговорено 5 Юни, 2011 Ами те няма какво да направят. Тоя същия ще си направи друг акаунт и пак се почва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #8 Отговорено 5 Юни, 2011 Имат какво да направят. Банват го по IP адрес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #9 Отговорено 5 Юни, 2011 Смяната на IP ми струва(поне на мен) около 15 лева... Ще ги прежали иа пак ше си ги избие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #10 Отговорено 5 Юни, 2011 (Редактирано) Да но все пак си мисля, че при доказана измама банването по ИП адрес е задължително. П. Трябва да си доста нагъл след като те баннат по ИП да дадеш 15 лева... да пишеш пак тея 50 мнения (трябва да са смислени) в смисъл това пак ще те бави. (не че са много 50-те мнения де) И за какво... да прецакаш някой колега. Еба*и и такива хора ли има! И от тази цялата излагация да спечелиш 40-50 лева. УЖАС! Редактирано 5 Юни, 2011 от Vasilen_Civic_SOHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #11 Отговорено 5 Юни, 2011 Ами луди всякакви... знаеш ли на кой какво му идва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #12 Отговорено 5 Юни, 2011 В случая грешката си е твоя, че не си искал снимки предварително и че не си огледал колектора при доставката, след като е имало опция "виж преди да платиш". Така че няма от какво да се оплакваш ако беше гледал сега тая тема нямаше да я има. Друг е въпроса че са ти пратили пукнат колектор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #13 Отговорено 5 Юни, 2011 е не е така, темата пак можеше да си я има,защото колегата пак щеше да е вътре с едни пари за доставката на колектора,защото за да го види трябва да си я плати тази доставка!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #14 Отговорено 5 Юни, 2011 Това за доставката е нещо ново, досега не съм имал проблеми с тая опция, но дори и така да е колегата щеше да е вътре с 5-10 лева а тоя дето го праща спукан щеше да си го вземе обратно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #15 Отговорено 5 Юни, 2011 В случая грешката си е твоя, че не си искал снимки предварително и че не си огледал колектора при доставката, след като е имало опция "виж преди да платиш". Така че няма от какво да се оплакваш ако беше гледал сега тая тема нямаше да я има. Друг е въпроса че са ти пратили пукнат колекторИ как мислиш,че на снимките изобщо ще се забележи нещо,пукнатина не се вижда под всякъкъв ъгъл +това продавача ще се постарае да не се види. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #16 Отговорено 5 Юни, 2011 Всякакви хора има на тоя свят. Аз за това ако не е проверен търговец или ползвам френд от района или отивам на място. Риск само в краен случай. п.п. Пробвай да го завариш. Верно са още някакв пари назад, но шанс. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #17 Отговорено 5 Юни, 2011 сьщия ,,колега,, предлагаше колектора и на мен чис касмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове