Mr.OFF 539 #1 Публикувано 26 Май, 2011 Едно тихо и тайно ЧРД да прошепна на моя голем френД от щата ЕлЕйна , бай Пец Воеводов ! Да е жив и здрав и да са оглежда за прелитащи хонди ...... п.п...Конова ако е объркала датата ... нея пЦувайте !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #2 Отговорено 26 Май, 2011 Ааааа, тука нещо май пропускаме Бай Виктор )))Жив и здрав, баце и нова мацка да замени бабата пред входа Наздраве и наздраве и пак наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 26 Май, 2011 Да са живи и здрави и двамата. Много късмет и да следват силата на мечтите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 26 Май, 2011 Живи и здрави и двамата големи!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 26 Май, 2011 (Редактирано) Вече май не е таен....половин България знае... Ч.Р.Д. и от мен войводо...собственик на половината Хонди в родния си град...и тва ако не е ФЕН,здраве му кажете.Жив и много здрав бъди.И да заделиш малко от оная,арната огнена вода.Че черпнята ше си я търся аз. П.П. - а ако НЕ е объркала датата,кво да я правим? Редактирано 26 Май, 2011 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 26 Май, 2011 Благодаря, братя по оръжие(и хонди) !Накарахте ме да се усмихна въпреки висичките проблемации през последните месеци.Нека всички да сме живи и здрави, и да имаме и много късмет най-вече.Честит рожден ден и на другите рожденици,които празнуват днес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #7 Отговорено 26 Май, 2011 Пеца честито и от мен. Всичко най-хубаво ти желая и по-малко ядове на работа разбира се.. хехе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #8 Отговорено 26 Май, 2011 Честит Рожден Ден и от мен Пеца. Желая ти много здраве, щастие, късмет и нека силата бъде с теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #9 Отговорено 28 Май, 2011 И аз със малко закъснение, но ЧРД Пеца да си ни жив и здрав и да купиш и другата половина от хондите в Елена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове