Jump to content
stranger in moscow

Препоръчайте хонда до 4000 лв

Recommended Posts

Колега четох една статия в която писаха за надеждноста на японските автомобили и специално хонда. Хонда е най-голямият производител на двигатели в света и се славят като едно от най здравите. Ето част от статията

Не е случайно, че две от избраните за най-лоши коли в историята в една класация на “Форбс” са Honda Accord от 1978 г. и Mazda RX 2 от 1971 г. Е, това явно се е променило и в момента японските марки са символ за качество и надеждност. Те вече оглавяват всички класации на най-надеждните автомобили, а европейските и американски колеги могат само да завиждат на тази статистика.

Хонда се троши когато и се напълни пепелникът от непушач! Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какви изисквания само :blink: . по зададенито от теб критерий, при първото кликане в карса попаднах на това http://www.cars.bg/u351991 и това http://www.cars.bg/u359660. всъщност, както казахa по-горе, ако си нямаш късмет или недоогледаш нещо ще се наиграеш яко. не робувай на годината, не робувай и на километрите, които джамбазина е превъртял. другият ми съвет е, след като искаш Хонда, виж раздела във форума с обявите на колите. Да вземеш кола от фен, който е подържал изрядна по всякакъв възможен начин е в пъти по-добре от това да е вземеш намазана и напудрена от автосалон (казвам ти го от мнооого горчив опит, който добих с едно БМВ :( ). парите ти не са много, но са достатъчни, за да вземеш читав екземпляр.Успех с търсенето!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тва за километрите е ясно че могат да ги превъртат на всички коли в света , но се съмнявам да тръгнат точно на тая евтината дето аз ще си я взема все пак 100 000км са си бая....... виж при под 1000км тогава по имат изгода да го правят :) да гледам и колите от форума дето се продават......

Редактирано от kytila
8.�е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�.
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета не ,че се заяждам,но съм длъжен да споделя... Преди няколко дена господина пуснал темата се свърза с мен по скайп и от въпросите ,които ми задаваше стигнах до извода,че или е страшно бос на тема автомобили,или е потребител от друг форум и си правеше майтап с менПубликувано изображение Задаваше елементарни въпроси,на които и малките деца знаят отговора(съжалявам,че махнах скайпа му да ви покажа какво точно питаше) и накрая каза,че бил от малък град,попитах от къде и каза,че бил от Добрич и,че града му бил към 1000 душиПубликувано изображение Не знам може и да съм се объркал за него,но беше малко странно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

http://www.dobrich-governor.org/ Добрич според преброяването е 103 хил. души ;) Гледам че колегата и на мен ми е отправил покана но след това се е отказал :rolleyes: По принцип като чета изискванията му относно колите ми се струва че си чеши езика ;) Само ще му кажа че едната ми хонда е на 10 години и 560 хил.км реални :cool:

Публикувано изображение

Нека сам да си вади заключение колко са надежни японските автомобили ;)

Редактирано от fly-boy
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на мен ми иска покана за скайп.. да не е заразно :ph34r::lol: :lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И с мен говори преди време -и мнението ми е същото като вашето просто не ми се пише обширно пък и не ми се занимава с глупости остава само някой мод да ЗАКЛЮЧИ темата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май наистина е заразно, и аз му дадох скайпа си с добри намерения. После почнаха глупави въпроси и до тук приключи връзката ни. Явно момчето има свободно време да чука по клавиатурата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.dobrich-governor.org/ Добрич според преброяването е 103 хил. души ;) Гледам че колегата и на мен ми е отправил покана но след това се е отказал :rolleyes: По принцип като чета изискванията му относно колите ми се струва че си чеши езика ;) Само ще му кажа че едната ми хонда е на 10 години и 560 хил.км реални :cool:

Публикувано изображение

коя от всичките ти хонди :)? По принцип двигателя издържал до 1млн км така казват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе всяка Хонда ще е така, НО ако е получавала хубаво масло и то навреме.То затова се гледа как е подържана колата, а не на колко километра или години е. Старата ми кола я продадох преди около година за 700лв, набор 92, над 400к км, с лош външен вид, но с изрядни документи, АГУ, два комплекта гуми и допълнителни чарколяци. Новия собственик освен за бензин/газ и масло за друго пари не е давал. Моята препоръка е да си вземеш кола от частно лице, не от автокъща. Като видиш какъв е собственика, ще знаеш какво да очакваш от колата.Друг въпрос е, че аз не бих си купил отново кола карана по българските питища, подържана в (незнайно кой) български сервиз, с български ГТП, удостоверяващ изправността й.Успех!П.П. Т'ва дето го разправят, че Хонда/Мерцедес и какво ли още не не се чупи не е верно! Всяка кола се чупи, колкото и да е гледана и глезена, важно е ремонта да не те съсипе финансово!

Редактирано от xatamoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

коя от всичките ти хонди :)? По принцип двигателя издържал до 1млн км така казват.

Това е D15Z8 двигателя на другия K20A1 нямам снимки но е в същия вид :D Хонда се нужда е от три неща БМГ :D

П.С. БМГ / бензин,масло,гуми / :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даааа...И с мен "говори" момчето. Направи си шоуто, айде стига толкова вече. 4 страници опити за помощ и за какво?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...