mirovas 0 #1 Публикувано 24 Април, 2011 Здравейте колеги. Искам да попитам има ли кора или щора за багажника за CRV - I, 128hp, 1998? Някой може ли да даде повече инфо. Виждал съм щора на CRV - I, 147hp, 2001. Но там имаше едни вдлабове за монтиране при мен ги няма(има едни винтове на гърба на задните седалки), но много се съмнявам, че пройзводителя е забравил да сложи такова нещо. Ако някой знае нещо по въпроса моля да пише!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 25 Април, 2011 (Редактирано) Има но ще трябва да се логнеш в саита които щи дам по долу, тва е руския форум на ЦРВ писал съм на руски но съм качил и снимки ще ти стане ясно веднага, как да си я направиш сам. Верно играчка е но пък става готино и евтино. Има и още доста идеи от руснаците така че сам можеш да прецениш каква да си направиш. Монтажа на оригинална такава от хонда не е съвсем прост, трябва да се режат корите да се снагаждат закачалките, а и за щора искат по 80-100 лева , да не са пили газ джамбазите Ето линка : http://forum.crvclub.ru/index.php?topic=3538.60п.п. Имам спомен че и в офроуд форума я обсъждахме ама така и не намерих темата Редактирано 25 Април, 2011 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #3 Отговорено 25 Април, 2011 Благодаря за отговора. Влезнах във форума и чакам одобрение от модератора, тогава ще мога да видя и снимките. Много благодаря , ако успея да я направя ще снимам и пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #4 Отговорено 25 Април, 2011 Има доста частни обяви,както и от морги за CR_V-та на части,та май по-добре се разтърси първо за щора комплект със страничните кори в багажника,отколкото да се занимаваш с някакви преправки......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 25 Април, 2011 Има да , ама питаи дали щори има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #6 Отговорено 25 Април, 2011 Не знам за щорите,но май най-търсени са стопчетата на задната броня(не от десен волан)......... Иначе предполагам,че нова щора комплект е към бинка,та цените на джамбазите ми изглеждат поносими...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #7 Отговорено 14 Януари, 2012 Какво сътворих тия дни, за няколко часа работа : Щора от Citroen ZX комби Планки, защото щората е с 6 см. по-тясна от багажника ми Процеп за захващане на щората отзад И те така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emsi 6 #8 Отговорено 29 Април, 2012 (Редактирано) Ето ква я свърших аз с щора от нисан примера комби. Ето ги снимките стъпка по стъпка:1. Щора2.Предна конзола3.Задна конзола4.Окачена щора5.Разпъната. , снимка , снимка Редактирано 29 Април, 2012 от Emsi 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #9 Отговорено 2 Май, 2012 Похвално..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kahhe 0 #10 Отговорено 8 Юни, 2016 хмммм имам същия проблем търся щора за багажника но за cr-v 2012g. за съжаление удрям на камък нито втора ръка намирам а нова е непоносимо скъпа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #11 Отговорено 8 Юни, 2016 В aliexpress има по 100 тина лв. Незнам с какво качество са но изглеждат прилични. Говоря за крайна цена с доставката от Китай. Принципно са реплики а не универсални тъй че.... може и да се окажат сполучливи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kahhe 0 #12 Отговорено 8 Юни, 2016 hmmm Благодаря не се бях сетила каквото и качество да е ще е поносимо няма как 840лв. за оригинална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Computechbg 2 #13 Отговорено 4 Февруари, 2017 Здравейте, след като станах щастлив собственик на CR-V установих, че много ми липсва щората в багажника. След дълго четене в нета се заех да си направя мой модел, като използвах щора от BMW e46 комби, която пасна удивително добре. надявам се да ви хареса, качил съм клипче в Youtube. Линк: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове