Jump to content
CRX/Izverg

Пак ме удариха отзад...

Recommended Posts

Да ви се оплача! Отново ме удариха в задницата, този път поне ми се размина с леки драскотини по задната броня. Стана така... излежавам се аз със спусната седалка паркирал пред един блок и неочаквано колата ми се разтресе, сякаш някой се опита да я преобърне ;). Ставам и гледам, някакъв дядка с Рено Меган ми закачил бронята... (както казах размина ми се леко). Викам дядка тоя път леко ти се размина, дай 20/30 лева и да си нямаш проблеми, иначе викам полицията. Той ми вика "имам познат в сервиз дай да я караме след 2 дена там да ти я опраят", не се хваштам на тия!За мой късмет дядката проззз... не разбира много, горкичкия целия тепереше :). Иначе на всичкото отгоре ми вика "я си мрадни колата напред малко, че да паркирам" пак отзад зад него има място за 2 коли :D. Викам му "даи да ти я паркирам аз ако искаш" :D. Ама и аз цапнат в устата... така де не можахме да се разерем тои бърза за болницата, няма пари човека, викам ок... званим на ченгетата да ми кажат номер на протокола... и ходихме да пишем. Баси защо све на мен ми се падат такива. Миналия път ме удари жена пак бях паркирал, паркира тя зад мен и вместо да натисне спирачката, натиска гаста и ме бута метар и двайсет напред.... кво да ви кажа, късмет ;)От застрахователната компания я оцениха така, задна броня за пребоядисване...

Редактирано от CRX/Izverg
  • Надолу 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми какво да правиш, има ги дъртаците навсякъде, взели ми книжка преди 50 години нищо не знаят от новия правилник и ми карат кола, да не говорим че нищо не виждат и не чуват...Ама си оправи правописа малко (напр. за 'хваШТам', 'проЗ', 'мрАдни', 'пАк', 'даИ', 'звАним', 'гаСта', 'метАр')

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така,паркирал ,ям си баничка и гледам минава едно Б4 прокрай моята, завива да паркира пред мен,ама завива по рано и почва да се остъргва от ъгъла на предната ми лява броня.На шофьорката и беше останала черта от пластмаса ми още от предната и врата ,до края на задната и броня. Щях да се задавя като гледах как колата ми се тресе докато тя минава.И от откачане и счупване на бронята ме спаси това че волана беше навит пълен ляв,и гумата се яви като буфер -обещетение 118 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквам да ми дадът повече от 20/30 лв. Писаха "пребоядисване на задна броня", за това :o

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене миналото лято като ме чукнаха паркиран пред работата и бояджийте тука се по 150 лева искаха за предната броня само -тъй че с тез 30 лева не знам кво ще направиш,най много някой твой човек без пари да я направи щото те материалите само са към 40-50 кинта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми, то 150лв. на детайл си е нормална цена. Явно застрахователите си мислят, че трябва да си купиш един спрей и да си оцапаш бронята. Надявам се, да ти дадат поне 120/130 лв. В крайна сметка ти нямаш никаква вина за това, че се налага да ти правят бронята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В рамките на 1 месец си намерих шофьорското огледало със счупен корпус (пластмаса). Работеше си и не бях предприел спешни мерки за смяната. Обаче миналата седмица се започна ада. Одрана и огъната шофьорска врата, на следващия ден одрана пасажерска врата (една червена резка 20см по цялото продължение на вратата) и за капак във вторник сутринта, някои си беше харесал счупеното огледало и просто го беше изтръгнал! За огледалото ОК, дадоха достатъчно пари, за пасажерската врата ОК, писаха я за боя, ама шофьорската е толкова огъната (и то в ръба, където е лайсната), че аз виждам, че НЕ е само за боя, но уви, така я писаха...Та и аз да се пооплача :)п.п. Забравих са спомена, че миналото лято пребоядисвах :)

Редактирано от Orlin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...