HELL_FIRE_ 140 #1 Публикувано 13 Април, 2011 Фукушима прави чудеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stretford 25 #2 Отговорено 13 Април, 2011 Колега,къде е завалял сняг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #3 Отговорено 13 Април, 2011 Не е от Фукушима, спокойно, това е от глобалното затопляне П.П. И все пак честит първи сняг тая пролет П.П.П. В София в Хаджи Димитър вече гони 10-те сантима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #4 Отговорено 13 Април, 2011 София побеля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #5 Отговорено 13 Април, 2011 то сняг е валяло и май месец ако става на въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 13 Април, 2011 София - Изток преди 1/2 час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 13 Април, 2011 (Редактирано) Ай стига е тук в Бургас е 15 16 градуса вън е за по фанелка.Спокойно мога да изляза на разходка само по тънка блуза.Тва времето ще ни побърка е Редактирано 13 Април, 2011 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #8 Отговорено 13 Април, 2011 Ако не бяхте постнали снимки, направо щях да си помисля че някой "якУ" са бъзика . Тука в Плд е 13 градуса и само лек ветрец разклаща току що напъпилите клони на старата бреза срещу терасата на панелката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #9 Отговорено 13 Април, 2011 А аз точно днес реших да сваля зимните и да кача летните гуми.... Е*ати късмета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #10 Отговорено 13 Април, 2011 В Нови Искър нема и дъжд, а не сняг! А е на 5км от София! Досега мислех, че ме бъзикат по телефона, кат ми казваха, че у връждебна има 10см снег! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #11 Отговорено 13 Април, 2011 София Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 13 Април, 2011 а е братле то утре и ние ще сме на същия хал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasoff 13 #13 Отговорено 13 Април, 2011 Възползвайте се от снежеца Че 99% е последния за последвалите 2 сезона Сега поне гумите не се хабят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #14 Отговорено 13 Април, 2011 Бургас - утре: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #15 Отговорено 13 Април, 2011 Ай стига е тук в Бургас е 15 16 градуса вън е за по фанелка.Спокойно мога да изляза на разходка само по тънка блуза.Тва времето ще ни побърка е Във Варна може да се каже ,че е същото последните дни (като изключим дъжда и гръмотевиците днеска след обяд) Днеска на обяд термометъра който стои отвънка показваше по едно време дори 20 градуса. [Но за жалост след обяд стана доста мрачно и не отиде на добре работата... ] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #16 Отговорено 13 Април, 2011 Колата ми потъна в Сняг ОТивам да гледам мача по тениска и якенце, излиам от заведението, а сивикчето цялото в сняг! После с голи раце как съм чистил стъкла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #17 Отговорено 13 Април, 2011 Е сега вече почистващите снега спокойно могат да си го кажат : СНЕГЪТ НИ ИЗНЕНАДА,НЕБЯХМЕ ПОДГОТВЕНИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #18 Отговорено 14 Април, 2011 Бе съмнява ме толкова много да навали сняг, ще валне един топъл дъжд и сичко ще е отново в кал и мръсотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #19 Отговорено 15 Април, 2011 Направо ненормална работа, да се чуди човек да маха ли зимните гуми да ги оставя ли ^^п.п. всесезонната гума RuLzZz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове