Ianev 10 #1 Публикувано 13 Април, 2011 Днес в 9.15ч на бял свят се появи още една бъдеща фенка на ХОНДА !Pemy - сестра ми стана майка,като направи мен най-часливия вуйчо на земята !Новия фен се казва София (след малки промени на първоначалното име ),тежи 3.600кг. и е дълга 48см.И двете фенки са в перфекто състояние и всичко е минало нормално !НАЗДРАВЕ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 13 Април, 2011 Да са живи и здрави и двете фенки А ти умната и да не прекаляваш с черпенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 13 Април, 2011 Еееееее,да му се не види,най-сетне една толкова хубава новинаЖиви и здрави да са и двете.Няма друга такава радост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 13 Април, 2011 Да са живи и здрави и майката и бебето, да ви слуша и да ви радва, а Вуйчото да не се напий много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #5 Отговорено 13 Април, 2011 Еее семейството на хонда се увеличи с още една фенка.Да са живи и здрави и двете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 13 Април, 2011 Честита Ви радост! Да Ви радва много и само да се гордеете с нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 13 Април, 2011 Да е жива и здрава малката фенка и много щастие да ви носи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 13 Април, 2011 Да са живи и здрави и двете фенки, много да ви радва малката София! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #9 Отговорено 13 Април, 2011 Да са живи и здрави и двете и да ви носи много радост ,София! =) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #10 Отговорено 13 Април, 2011 Да ви е жива и здрава малката и като порасне да слушка повече .. ;D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #11 Отговорено 13 Април, 2011 Eeeee, хайде честито да те ядосва много и теб и майка си.Живи и здрави да са ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #12 Отговорено 13 Април, 2011 Честито и от мен МНООООГО ЩАСТИЕ и ЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #13 Отговорено 13 Април, 2011 Честито и аз съм вуйчо от 2 години Чувството малките да са покрай теб и да ти се радват е неуписуемо Много здраве им пожелавам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #14 Отговорено 13 Април, 2011 Да са живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #15 Отговорено 13 Април, 2011 Честито Вуйчооо,да са живи и здрави и двете,и само да ви радват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #16 Отговорено 13 Април, 2011 Вуйчо, вуйчоо да са ти живи и здрави и двете и много да те радват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #17 Отговорено 13 Април, 2011 Честито ,да са живи и здрави и двете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #18 Отговорено 13 Април, 2011 Честито, вуйчо! Да са живи и здрави малката фенка и майка й ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове