Jump to content
bebcho

Сменихте ли зимните гуми с летни?

Сменихте ли зимните гуми с летни?  

141 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Sebulba го е яд, че ми даде нова гайка и затова се вайка."Разум без сила - душевна чикия" - не е народна мъдрост, ама е вярно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази анкета липсва един възможен отговор - "Не съм слагал зимни гуми изобщо". Има такива камикадзета... :P:D

Честно казано така както имаше и повечко снежец и студени дни тази зима си беше супер без зимни гуми :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що сложих нови Дънлоп sp sport maxx tt. Спортното окачване се усеща още повече с тях ;) А това за каране без зимни гуми няма да го коментирам, то един път да не успееш да спреш е достатъчно ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то това е допълнителен стимул винаги да успяваш да спреш, но би се влязло в безмислени спорове. :rolleyes: Кой както си го прецени...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят опит показва, че внимателен шофьор с летни гуми е по-малко опасен от средностатистическия български джигит, който кара със зимни гуми. В никакъв случай обаче не насърчавам хората да карат с летни гуми зимата. Всеки има глава на раменете си...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложих ги още преди месец еленовия рог и четири почти нови БФгудрич на дедо рекси:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложих ги още преди месец еленовия рог и четири почти нови БФгудрич на дедо рекси:)

И аз сложих BF Googrich G-grip, много са яки,175/65/14 за 77 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...