AbsolutHonda 22 #1 Публикувано 10 Март, 2011 Някой знае ли къде се продава такава вакса за гуми,която слагат на автомивките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 10 Март, 2011 Колега колега...използваи Гугъл преди да постнеш нещо :lol:http://fusione.bg/bg/accessories/TYRE-GLOSS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #3 Отговорено 10 Март, 2011 мисля че по метро преди продаваха такива препарати а иначе наи добре е да имаш някои познат които работи на автомивка и да ти даде малко да си го купуваш е напълно безсмислено защото е консентрат и се разрежда попринцип ще има да си мажеш гумите 1 година :blink: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #4 Отговорено 10 Март, 2011 Дам колегата е прав. Разрежда се и се маже с гъбичка примерно. Аз си купувах спрей, пълен та..к, хаби се много и с миииинимален ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #5 Отговорено 10 Март, 2011 Хмм, добре мерси много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #6 Отговорено 11 Март, 2011 Дам колегата е прав. Разрежда се и се маже с гъбичка примерно. Аз си купувах спрей, пълен та..к, хаби се много и с миииинимален ефект. има спрейчета които са много добри и гумите нестоят само черни а имат и блясък нещо което го няма при мазането със препарат става много по хубаво и ефекта е по -дълготраен нооо също така и цената е друга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор иванов 1 #7 Отговорено 15 Март, 2011 Някой знае ли къде се продава такава вакса за гуми,която слагат на автомивките?здрасти ,има такава вакса исе намира в магазините на Багира ,марката е МОТОКС зелена е на цвят и е концетрат и нее много скъпа само за 2.90 лв. е поне толкова струва тук в Ст.Загора .успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZuNinjaz 2 #8 Отговорено 18 Март, 2011 Аз съм доволен от една пяна на Абро, малко е скъпичка (10 и нещо лева), подхранва гумите и не стоят лъскави, черни стават като нови. http://www.didi94.com/cosmetics/ochistiteli.htm#ABRO%20TC-800 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #9 Отговорено 23 Април, 2011 Препоръчаха ми завода на Химатех в Дружба,но не съм го пробвал мисля тази седмица да отида да видя 1 л е 6,50 лв има всякакви препарати за автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #10 Отговорено 24 Април, 2011 на живо стоят по-лъскави преди 4 дни съм ги правил."Препара" го копувах от локойл или омв, но цената не помня каква беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #11 Отговорено 24 Април, 2011 Колега, а ще кажеш ли съотношението вода-глицерин? И този глицерин е същия, който се продава в аптеките ли? Да колега, същия като в аптеките. За съотношението не знам, аз си го правя една тубичка с глицерин с два пъти по толкова вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATon 3 #12 Отговорено 24 Април, 2011 (Редактирано) Благодаря! Редактирано 24 Април, 2011 от ATon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #13 Отговорено 24 Април, 2011 Да споделя и моя опит. Ползвам този препарат концентрат в разфасовка от 5 кг. около 4 литра е. Пише, че се разрежда в съотношение 1:3 до 1:6, като аз лично го разреждам в съотношение 1:4 и го нанасям чрез пулверизатор и ефекта и дълготрайността му ме устройват ! По думите на дилъра, от който го купувам препарата е произведен от немска суровина, а е разфасован в БГ от Старозагорската фирма "В.И.П. Почистващи системи - ООД" тел. 042/91 93 91 ! Цената на която го купувам е 35 лв. Ето как изглежда след нанасяне и след 1 ден интензивно градско каране в сухо време А това е са ми зимните гуми свалени и третирани с препарата преди близо 2 месеца. Мога да кажа, че след повече от една година употреба не съм забелязал вредни ефекти или въздействия от употребата му, а ползата от третирането му върху свалените летни или зимни гуми е повече от добра за тяхното състояние след близо 6 месечен престой ! Толкоз от мен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATon 3 #14 Отговорено 25 Април, 2011 Благодаря колега за изчерпателната информация и труда, който си направил да я онагледиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #15 Отговорено 25 Април, 2011 (Редактирано) Ето линк към сайта на представителите на препарата. Редактирано 25 Април, 2011 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ICJ 8 #16 Отговорено 25 Април, 2011 И аз ползвам парафин от аптеката както за гумите така и зимно време за уплатненията на вратите. Ефекта е добър. Пробваите го една опаковка е между 1 и 2 лв непомня точно. Нанесете го с гъбичка и преценете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #17 Отговорено 26 Април, 2011 Днес си взех от завода на Химатех препарат за гуми 1 литър е 6,40лв. също така си взех препарат за табло и той на тази цена.На пръв поглед като ги нанесох изглежда много добре, след седмица ще пиша да кажа дали още има ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #18 Отговорено 3 Май, 2011 Изключително съм доволен от посочените от мен по горе продукти, вече една седмица при дъжд стои ваксата идеално на гумите, а вътре препарата който намазах още няма прах по купето и ухае много приятно. Силно ви препоръчвам да пробвате тези продукти, видях още че продават и шампоан за измиване на автомобила и още куп други неща но не съм разпитал за какво са, другия път сигурно ще взема и от тях, но като гледам от половин литър дето си взех нещата ще имам от тях за 2, 3 месеца най-малко. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове