Honda_Z 1497 #1 Публикувано 24 Февруари, 2011 1. Дата: Януари/Февруари 2011г 2. Предмет на сделката: Коплект алуминиеви джанти 3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Много съм доволен 4. Оценка на отношението към Вас: Много съм доволен 5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: Накратко, по зададени от мен параметри за ляти джанти, той ми намери, докара от Англия до България и ги изпрати надлежно опаковани до София. Същите пристигнаха в абсолютно същия вид, в който ми бяха показани на снимките в Англия. И всичко това се случи в рамките на предварително уговорения срок. При нужда с определено бих се доверил отново на услугите му, защото предплащането на непознат човек за стока, която е в чужбина, винаги буди опасения, но в случая колегата напълно оправда доверието ми. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 24 Февруари, 2011 Злати много кореспондирахме с теб ,радвам се че всичко е Ок и си мн доволен,но забравих да ти спомена че бих искал всичко да си е м/у нас и че няма нужда от такава тема,той който е пазарил от мен в повечето случай става редовен клиент ,затова неискам да ме хвалите така да се каже,стига ми като се чуем да кажиш всичко е така както се разбрахме ,аз даже и в моята тема предупреждавам момчетата че няма нужда от хвалби Още веднъж радвам се че всичко е ок.ПП: Ще помоля модераторите да заключат темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #3 Отговорено 24 Февруари, 2011 Джийпърс, тук темите не се пускат по твое желание, както и не се затварят по желание на търговеца. Искахте раздел за отзиви, имате го! Не искаме да заключим темата, която е отворил потребител, който иска да изкаже мнение за съвместната Ви работа. Както и няма да изтрием негативно мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 24 Февруари, 2011 Добре разбирам ,няма проблеми щом така сте го решили така да бъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #5 Отговорено 23 Март, 2011 и аз съм пазарил от колегата 2 комплекта джанти и 2та комплекта бяха перфектни,едните бяха дори с гуми който бяха още с мустачките,точен и коректен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda user 20 #6 Отговорено 18 Април, 2011 Абсолютно коректен и много точен.Днес си получих нещата, които напазарува за мен. Всичко бе точно както го исках. УСПЕХИ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
"SaKaTa" 2 #7 Отговорено 11 Май, 2011 и аз съм доволен от jeepers,взимал съм си доста неща от него и винаги е бил точен и коректен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #8 Отговорено 11 Май, 2011 1. Дата: Януари/Февруари 2011г 2. Предмет на сделката: Коплект алуминиеви джанти 3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Много съм доволен 4. Оценка на отношението към Вас: Много съм доволен 5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: Накратко, по зададени от мен параметри за ляти джанти, той ми намери, докара от Англия до България и ги изпрати надлежно опаковани до София. Същите пристигнаха в абсолютно същия вид, в който ми бяха показани на снимките в Англия. И всичко това се случи в рамките на предварително уговорения срок. При нужда с определено бих се доверил отново на услугите му, защото предплащането на непознат човек за стока, която е в чужбина, винаги буди опасения, но в случая колегата напълно оправда доверието ми. Така и така колегата е пуснал тази тема с този образец... нека да се придържаме към него както е в другите такива теми за да става ясно на хората които не са контактували с него за какво иде реч. Мисля че, ще стане по прилежно и приятно за четене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tuningshow 2 #9 Отговорено 12 Май, 2011 Давам и аз един + за Иво порачвал сам му 3 комплекта джанти каза че ще ме уреди с уникални джанти и го направи за което съм му много благодарен особенно за KOSEI RACING-a Иво всеки ме пита от каде сам ги барнал тези джанти мн ги искат ама не ги давам!!! Точен и коректен винаги ще гледа да ви предложи най - доброто няма да имате ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #10 Отговорено 12 Май, 2011 (Редактирано) Купувал съм си много неща от ИВО, бързо лесно игодно и коректно това е :cool: ! :cool: Редактирано 12 Май, 2011 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #11 Отговорено 17 Май, 2011 (Редактирано) 1. Дата: За първи път юли 2008г.2. Предмет на сделката: Много неща, включително и CR-V .3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Отлично4. Оценка на отношението към Вас: Много съм доволен, винаги помага,когато се налага.5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: Ще бъдат консултирани и обсужени на ниво!!! Редактирано 17 Май, 2011 от jivaka 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #12 Отговорено 29 Май, 2011 1. Дата: доста дати2. Предмет на сделката: части хонда3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Много съм доволен4. Оценка на отношението към Вас: Много съм доволен5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него.Ще останат доволни 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
"SaKaTa" 2 #13 Отговорено 19 Юни, 2011 Иво отново реагира бързо и свърши работа .Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #14 Отговорено 25 Август, 2011 1. Дата: Август 2011г2. Предмет на сделката: Коплект алуминиеви джанти3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Много съм доволен4. Оценка на отношението към Вас: Въпреки ,че го изтормозих с 1000 въпроса той имаше търпението да бъде отзивчив.Преди две седмици уж на майтап го питах дали има джанти,които отговарят на моите изисквания а сега вече са при мен.5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: Все си мислех че в този раздел нещата са малко нагласени,но съм сбъркал За пръв път си поръчвам нещо от Иво и получих добро отношение и качествен продукт за минимален срок от време.В България всички сме свикнали да бъдем подозрителни и с право,но на тези които не са контактували с него мога да препоръчам да бъдат спокойни,той няма да ви подведе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stasko0o 12 #15 Отговорено 20 Септември, 2011 1. Дата: 09.112. Предмет на сделката: фарчета за мъгла за Црв 3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Много съм доволен4. Оценка на отношението към Вас: Отлично5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: Иво е страшно точен ако на някой нещо му трябва няма да ви подведе бъдете спокойни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #16 Отговорено 13 Октомври, 2011 1.Дата-тези дни 2.Предмет на сделката-Купуването и доставката на изпускателен колектор3.Оценка на качеството на закупените стоки-всичко е 64.Оценка на отношението-точно и коректно 5.Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него-Колегата е точен,няма да съжалявате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #17 Отговорено 17 Октомври, 2011 1.Дата-тези година2.Предмет на сделката-Купуване и доставката на 2 книги (ръководства)3.Оценка на качеството на закупените стоки-всичко е 64.Оценка на отношението-точно и коректно 5.Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него-колегата е точен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #18 Отговорено 18 Декември, 2011 1. Дата: декември 2011г 2. Предмет на сделката: Коплект биели 3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Много съм доволен 4. Оценка на отношението към Вас: Доволен от шоутоНещата дойдоха много бързо-2-3 дена 5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: носете си валидолче ако ви е за първи път-има изненади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #19 Отговорено 19 Декември, 2011 ххахахахаха и той непомага,сега наистина ме е яд че не сложих една камера да ви снимам физиономиите с киро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове