niki_honda 8 #1 Публикувано 23 Февруари, 2011 (Редактирано) Понеже трябва да взимам скоро някакви лети джанти, та ме интересува къде има така по-големи магазини/гумаджийници/автоморги...където да има голям избор на лети джанти...за София става въпрос.Сайтове също вършат работа !!! Редактирано 23 Февруари, 2011 от niki_honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 23 Февруари, 2011 (Редактирано) Във почти всяка автокъща... Както е всеизвестно колата като дойде с хубави джанти веднагаги махат и слагат едни железни и после 2-на цена. Редактирано 23 Февруари, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #3 Отговорено 23 Февруари, 2011 С опасност да ми се скарат, най - голямо рзнообразие и предлагане има в тунинг бг, не ми се карайте искам да помогна само !!! . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #4 Отговорено 23 Февруари, 2011 По Горубляне какво е положението ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #5 Отговорено 23 Февруари, 2011 скъпо аз винаги съм намирал най добри цени като тръгна за божурище, през 50-100 метра има гумаджийница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Toshiro 2 #6 Отговорено 25 Февруари, 2011 Килега на изхода на София посока Владая точно от лявата страна на последния светофар ( преди лукойл ) има много изложени джанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Baspower 0 #7 Отговорено 1 Март, 2011 От тук ако не си избереш... http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f=100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове