n2o 59 #41 Отговорено 24 Март, 2011 :)не остана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #42 Отговорено 24 Март, 2011 За присъстващите за първи път давам GPS координати:N 41° 56.585E0 24° 08.855 и телефон за връзка: 0885452525 Желязко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #43 Отговорено 25 Март, 2011 Айде не останаааААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #44 Отговорено 25 Март, 2011 Товаря, паля , гася и тръгвам .АЙДЕЕЕЕ :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #45 Отговорено 27 Март, 2011 Велик купон, отново....Благодаря на организатора, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
James 13 #46 Отговорено 27 Март, 2011 Моляя вии нека, който е бил на тази Метал среща да качи снимкии или клипове да гледаме ... Мн исках да присъствам на това уникално шествие,но неможах. Ще се радвам,ако качите по скоро снимките :) :punk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #47 Отговорено 27 Март, 2011 (Редактирано) Ше се мре , положението е тежко Купона велик, компанията страхотна. Благодаря, иии ...... ДА, ще ходим на палатка ама със металната спалня.някой друг причува ли му се Megadeth или е само при мен :) Редактирано 27 Март, 2011 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #48 Отговорено 27 Март, 2011 Май и аз я чувам още . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #49 Отговорено 27 Март, 2011 Оха!Когато се прибера от такова мероприятие и се чувствам като пребито куче, значи съм изкарал велико . Болки във врата, глас няма .... ама беше яко! Искам да благодаря на kytila и всички покрай него за перфектната организация и невероятното настроение. ААааа, да благодаим и на Янчо за кътмити, дето стъкна по лев и пеесе.Страшен купон! И понеже са минАли 20 мин от поста на Фриско - айде пак Мегадет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #50 Отговорено 27 Март, 2011 https://picasaweb.google.com/ndafchev/4?authkey=Gv1sRgCNC2rfDqjuOG2AE# Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #51 Отговорено 28 Март, 2011 Спрете компроматната война! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #52 Отговорено 28 Март, 2011 Браво добре сте си прекарали колеги само така,ние кат не можахме да даоидем ще гледаме снимки,давайте още ако има,браво евала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #53 Отговорено 28 Март, 2011 (Редактирано) И аз казвам благодаря на kytila за цялата схема и на Янчо катма master-а .Тупалка беше , а и мястото е много красиво и приятно направено . Редактирано 28 Март, 2011 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #54 Отговорено 28 Март, 2011 Радвам се че ви е харесало . Дидко, след малко почвам да качвам компроматите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #55 Отговорено 28 Март, 2011 (Редактирано) Евала на kytila за организацията. Номера с газовата горелка и жарта ме изкефи.Целия купон беше супер ( даже и моментите дето ги проспах )Янчо рулира с катмите , ама и сладкото беше суперПичове, още веднъж благодаря на всички за якото изкарване.п.с. И другия път всички да са ALL IN Редактирано 28 Март, 2011 от mаrto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #56 Отговорено 28 Март, 2011 (Редактирано) С извинение за лекото забавяне, което е малко умишлено --> https://picasaweb.google.com/110808489298142315514/4# И да цитирам Иво: Всяка прилика с познати лица не е случайна П.С 20 минути минаха и какво следва Megadeth П.С 2: Един диск имаше в лаптопа. Който си го познае връщам на другия Сенатор Редактирано 28 Март, 2011 от kytila Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #57 Отговорено 28 Март, 2011 Амиииииииииииииииии,кво да кажа? Освен че сте си изкарали супер.................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #58 Отговорено 28 Март, 2011 гледах клиповете на Желяза,тези щурци много яко пеят:lol:,ще бъдем пак ....:lol:,е пукнах се от смях . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #59 Отговорено 28 Март, 2011 Лудница е била на високо нивоДругия път ще дойдат на всяка цена. Яд ме е, че сега не успях :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #60 Отговорено 28 Март, 2011 XAAAAAAAAAA XA ,,пак тримата,побелели....,хаааааааа,много яко.Поздрав за всичките предпоследно клипче ххххххххххххххаааааааааааааааааааа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #61 Отговорено 28 Март, 2011 След 20 мин ще ви кажа на кой е диска в лаптопа Баси, малкия заспа на тръгване в колата на усилен докарй какво - а познайте де? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #62 Отговорено 28 Март, 2011 С извинение за лекото забавяне, което е малко умишлено --> https://picasaweb.go...298142315514/4# И да цитирам Иво: Всяка прилика с познати лица не е случайна П.С 20 минути минаха и какво следва Megadeth :DП.С 2: Един диск имаше в лаптопа. Който си го познае връщам на другия Сенатор Не знам за диска, но част от героите почти заспаха на ранното прибиране по новото време - та ако знаех... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #63 Отговорено 28 Март, 2011 Never a gay! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #64 Отговорено 28 Март, 2011 (Редактирано) Така като гледам отзивите дотука всички са доволни. Аз също съм много доволен от купона, който се получи . Но много ме кефи факта, че много готин човек, голям фен и приятел се разписа отново из форума. И поздрав за Фриско на 20 мин и най-малкия фен, присъединил се към групата Редактирано 28 Март, 2011 от kytila Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #65 Отговорено 28 Март, 2011 Малкия фен от партито , днес направо за първи ден на ясла - геройче, представи се чудесно, за разлика от баща си - още съм в бокса, а се и разболях на всичкото отгоре - някой ме е простудил нарочно докато съм бил "отнесен". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #66 Отговорено 29 Март, 2011 (Редактирано) Така е , добре се получи СЕНАТОРиума Изпецкали сте и добри снимки , еваларка ! Редактирано 29 Март, 2011 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #67 Отговорено 29 Март, 2011 Членове Дърти саут транспортната бангия енд а генгста лукинг аут Повече ТУК НЕВЪР А ГЕЙЙ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #68 Отговорено 29 Март, 2011 Допълня: понеже гледам Дидко е пуснал нарциси ето и от мен два един извън лайно един в лайно Тоя в лайното беше израснал в пъти по-хубав и як. Свидетелите ще потвърдят. Извода: който расне в лайна е стабиуен. Салют, България! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #69 Отговорено 29 Март, 2011 Допълня: понеже гледам Дидко е пуснал нарциси ето и от мен два .... Салют, България! Страхотни снимки!Какви нарциси, боже... Та това е син мизухар, кърпикожух или.....Crocus vernus ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #70 Отговорено 29 Март, 2011 Лек ъпдейт на албума със снимките на Искрен. Адаша е в вихъра си https://picasaweb.google.com/110808489298142315514/4# Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #71 Отговорено 30 Март, 2011 (Редактирано) На Тони и Жиляз искам да им кажа - фенкю пийпъл, че ни събрахте и организирахте това разтърсващо и разпускащо едновременно мелоприятие, ю рок! Фенкю и за помощта ви, без която нямаше да се оправя с "нещата" покрай сача :-)! Хората по-горе са споделили впечатления, моите са същите - както казах на един френд днес - беше яко, веселба, купон, жици, бъзици... всичко имаше! На амигосите и амигите, които не успяха да се включат по една или друга причина искам да им кажа - липсвахте ни и се сещахме често за вас! Липсваше ни "Не се чууууувааааааа!" и "ААААААААААААААААААА!" в оригинал, липсваше ни навиреният карамфил (въпреки многото минзухари в околността), и т.н., и т.н.... дано другия път сме ALL IN, както Марто е дал тон по-горе ;-)! Поздрави на всички и до скороу! Редактирано 30 Март, 2011 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #72 Отговорено 30 Март, 2011 Страхотни снимки!Какви нарциси, боже... Та това е син мизухар, кърпикожух или.....Crocus vernus !За мен всичко освен слънчоглед, роза и лале е нарцис! Е знам и "омайниче, мушкато и бегония", ма те се прилагат в различни от бутаническите случаи }. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #73 Отговорено 31 Март, 2011 (Редактирано) Всички бяхме мата хари минзухари бе .... Редактирано 31 Март, 2011 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #74 Отговорено 31 Март, 2011 (Редактирано) УУУУУУ подобаващо сте се смачкали виждам, жалко че не се класирах да се включа за едно кафе и аз както планувах благородно ви завиждамп.п. ауууу майкоооо ама само аз съм липсвала да дооформя граченето хахахах Редактирано 31 Март, 2011 от addevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #75 Отговорено 31 Март, 2011 Як купон е било... Върти ми се из главата,че може да нарушим традицията и да спретнем още един тая година... Така да се рече за "пропусналите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #76 Отговорено 31 Март, 2011 Може може Стига да имате желание . По към края на годината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове