Dzenky 296 #1 Публикувано 15 Февруари, 2011 пак от дубаи имам проблеми при ползване на форума с мозила съм и ми го изписва това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #2 Отговорено 15 Февруари, 2011 [#2033] Личният ти ключ, защитаващ настройките на твоя акаунт не съвпада с този, който дойде с изпратените данни. Моля върни се назад, презареди формата и опитай отново. как се решава тая задачка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #3 Отговорено 15 Февруари, 2011 Надявах се твоят проблем да се реши след обновяването на форум, но се появи при още един потребител. А това което казват други администратори на IPB форуми и официалното становище е че това се получава заради браузър, cookies, IP или локални настройки касаещи достъпа до интернет напр. прокси сървъри. За мое голямо съжаление не мога да предложа никакво работещо решение на този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #4 Отговорено 17 Юни, 2011 от около седмица мога да пиша във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #5 Отговорено 29 Юни, 2011 след като влезнах във форума от белгия,и се върнах в дубай,пак не можех да пиша известно време,дали е възможно форума да детектва че влизам от различни държави и да ме блоква? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #6 Отговорено 29 Юни, 2011 Да е било случайно веднага след 8-ми юни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #7 Отговорено 3 Юли, 2011 22ри юни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #8 Отговорено 3 Юли, 2011 Снощи се извърши профилактика на от страна на хостинга, все още ли го има този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #9 Отговорено 12 Юли, 2011 За сега всичко е наред,ще попътувам още малко и ако срещна проблеми ще драсна,мерси много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tts 6 #10 Отговорено 31 Август, 2011 (Редактирано) Намери ли се някакво решение че И аз имам същия проблем. Ако е от значение ползвам Google Chrome и мобилен интернет . Немога да използвам ЛС. Редактирано 31 Август, 2011 от tts Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 31 Август, 2011 Аз проблема си го имам, но вече не му обръщам внимание. Ако презаредиш формата на 2-3 път захапва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tts 6 #12 Отговорено 31 Август, 2011 Аз немога да не му обръщамвнимание защото постоянно ме „изплюва” от профила ми като натисна бутона „публикувай” изписва ми какви ли не грешки и ме връща в началото .Или въобще не ми позволява да пиша. Ако не се закача някъде на някое Wi-fi нестава. Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #13 Отговорено 18 Септември, 2011 Това и аз го имам принципно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #14 Отговорено 20 Септември, 2011 Малеее каква посещавана тема имало за моят проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #15 Отговорено 29 Септември, 2011 Забелязах, че след рестарт от страна на хоста проблема се появява само когато страницата се достъпва от чужбина. Когато се логна от вкъщи или от някъде другаде с българско IP нямам проблеми, но когато се логна от работа, където минаваме през немски проксита проблема е на лице. Доколкото разбрах има и други колеги, които имат същият проблем, когато се логват от чужбина. Не че и така не се оправяме (или по-специално аз), но е малко неприятно да се логва човек през 2-3 мин или да напишеш нещо и да не можеш да го изпратиш (както ми се случи докато пишех този пост). Благодаря предварително за отделеното време и внимание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове