Jump to content

tts

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно tts

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонди
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    БГ ....все още

Contact Methods

  • Skype
    t.t.s.eood
  1. Тази кола или някоя 100% - ова нейна двойница, престоя доста време в мобилето миналото лято на цена 1600 лв. Обявата беше от Перник или Дупница , непомня вече.Ако продавача не се опитваше да ме баламосва като малко дете , може би щях да я купя аз. Предполагам в талона пише че регистрацията във Варна е от преди 6-8 месеца. Нали? Съветвам те колега, (а и не само теб) при избора на следващата си кола, да следиш малко по задълбочено обявите че шмекериите които се правят е трудно да се опишат с думи.Виждал съм как едни тасове и броня в цвета на купето вдигат цената с 800 лв. а за сериозните недостатъци прилежно описани от предишния собственик няма и една дума написана в обявата.И това става в рамките на 2 седмици. Винаги ще има хора които ще искат да те прецакат нещо , въпроса е да не го изживяваш толкова. Парите се печелят и се харчат , не си троши нервите за тях. Радвай се на колицата , това ще ти остане, или както е казала нечия мъдра глава - "кефа няма цена" . Пожелавам ти успех в борбата с високата температура и много безавариини километри
  2. Против. Знаци за автомагистрала виждам постоянно но, магистрала така и не видях в БГ , само широколентови калдъръми. ...или може би ,не съм бил на правилното място? Aз съм от тези които карат под 130 и в същото време се чудят как да изпреварят тези дето карат с 80-90км/ч без някой джигит дето е превишил скоростта с над 50км/ч да им се забие в задницата.... +1 за Krasi-mir
  3. Taka е , като си триеш личните .Съжалявам ,но мога да отделя време най-рано след седмица. За подробности пиши на ЛС или Skype.
  4. Има , амааа. ...... и наистина не са не са това което са КУ , КУУУ
  5. Опитай да си засечеш показанията на километража с GPS при постоянна скорост. Неправилните показания на километража (скоростомера) могат да обяснят преразхода и прекалено високите обороти (според мен). Може да си се движил и с 150км\ч.
  6. Лелеее , тая тема как е замряла напоследък . Птичи грип ли има че няма бухали ...или е настъпил размножителния период БуууууУУУУУУУууууууу
  7. Може и така да е но и аз го разбирам като колегата ZAPPA !!!!!!!Несъм фанатик или "сектант" но , съм пристрастен и смятам че Бултрако и Хонда не е едно и също нещо и небива да се бъркат ...... Пример: Поздрави и успех!
  8. Виждам доста неща копирани от европейската конфекция - което не ми допада. Харесва ми идеята да се вдигат задните седалки , но пък вратите са доста дълбоки, и усещането e подобно на това като да си в бункер - изпитвал съм го непомня вече в каква кола . Като цяло изглежда що-годе добре но...... и CR-Z-a изглеждаше добре на снимките но, на улицата щях да го подмина ако не бяха емблемите. п.п. извинете за невежеството но "тийзъри" българска дума ли е и какво означава????
  9. Автомобилите немогат да причинят ПТП сами, причиняват ги водачите. Ако някой спазва правилата и е разумен - примерен шофьор ми е все тая от коя страна е волана, Ако ще да кара с главата надолу. Категорично съм против обаче да се карат коли с фарове за обратно движение, и смятам че трябва им ги чупят още на границата или да им сезабранява да карат нощем. Нямам кола с десен волан но бих покарал една такава (понеже с ляв волан няма) или S2000 на цената на 7ма генерация.
  10. "Не" защото наказанието ще е за роднините , децата , и хората които го обичат. На него ще му е кофти докато го гръмнат(примерно) и........това е. Смятам че най-добре ще е да се накаже така че да изпитва същото като роднините на жертвата или.......да го ослепят.......да им стане роб.......да умре в тъмница..........и разни такива , има милион варианти."Не" защото вероятноста да осъдят невинен винаги съществува а виновен за това никога няма да има.(а ако има трябва ли да получи същото наказание??)"Не" защото това би било инструмент в ръцете на власта в корумпирана държава като нашата."Да" но само за доказани сериини убиици за да изпитат същото чувство като жертвите сиС изключение на написаното горе съм с две ръце за Крумови закони - публични наказания , ампутации(без инвалидна пенсия после) , публични порицания с участие на тълпата(замеряне с яйца и зарзавати ) и т.н. и т.н. Това само за предумишлено убииство.За непредумишлено убиство и за убииците по пътищата вече е друга тема.
  11. Ако правилно разбирам налягането не е измерено така ли.Аз първо бих се насочил към масления филтър и после към главата , клапана или маслената помпа.(но в обратен ред)п.п. с какво масло е колата?
  12. Аз немога да не му обръщамвнимание защото постоянно ме „изплюва” от профила ми като натисна бутона „публикувай” изписва ми какви ли не грешки и ме връща в началото .Или въобще не ми позволява да пиша. Ако не се закача някъде на някое Wi-fi нестава. Някакви идеи?
  13. Намери ли се някакво решение че И аз имам същия проблем. Ако е от значение ползвам Google Chrome и мобилен интернет . Немога да използвам ЛС.
×
×
  • Създай нов...