Jump to content
kriviq

проекто собственик на сивик

Recommended Posts

Здравейте колеги, до седмица ще карам най после качествен автомобил. Става въпрос за сивик 1.4L 90 к.с. комби колата е доста добра на първо гледане. Немога да се оправя с многото двигатели и немога да разбера какъв модел е на тази колича, ако някой може да сподели и нещо повече за самата кола, защото нямам никаква представа от хонда. Знам само че са страхотни автомобили. Благодаря ви предварително. Забравих колата е 99г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябва повече , щом знаеш , че са страхотни автомобили !!! За всичко останало се разрови из раздела :hondarulez: А ако разбереш номера на двигателя , ще си помогнеш най-добре :bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на новия колега. Това се казва хъс, знае каква да е колата. Другите подробности не го интересуват толкова много. Не като някои индивиди - купуват по 1-2 години кола, че имат по 1000 изисквания към нея !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То като взимаш кола на старо всичо е на късмет, дано да имам. имах няколко изисквания и тя ги покрива напъло. Всичо останало е късмет. А и е една от малкото японски коли по нашите автокъщи в плевен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех колега! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе честно казано тази мощност и кубатура за комби са малко неприемливи. Защо не си потърсиш някоя 1.6 или 1.5 икономичен втек?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо направо не си е взел един тайп аР ?Пресметнал си е, че не му трябва толкова мощност, защото пишката не му става по светофарите като на нас останалите.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То това с пишката е друга тема за сега си е ок на 100%. Но за двигателя неми е нужен по голям от 90 к.с.на все пак сега карам 55к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди това карах Корсичка 87 година 70-75 коня 1.3 .Доста бързо се свиква с Хонделеца :) И ти се иска още мощност(поне на мен) :)

Редактирано от Two

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

взимай каква то си поискаш то лоша хонда няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега притежавам 2 комбита едното е с 1,4мотор-идеално е за града,гори малко и до 120 си върви нормално,с 20лв минавам 100км градско,при това в тия студуве,другото ми е 1,8вти-идеално ама за извънградско,в града разхода ми идва големичък,така че според мен лично на добро возило си се спрял!Късмет!п.п.по възможност огледаи го с някои които кара хонда има си дреболии които трябва да погледнеш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва комби е англииското мисля. Демек мотора не би ли трябвало да е д14а8. Не че има неква разлика.. просто конкретизирам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо направо не си е взел един тайп аР ?Пресметнал си е, че не му трябва толкова мощност, защото пишката не му става по светофарите като на нас останалите.

А другото е че при голямата маса на комбито и малкия 1.4л мотор разхода е по-висок от на 1.6литровия си еквивалент.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя е D14Z4, същата година. А за разхода не вярвам, че 1.6 чак ще е по-икономичен, ама може да са еднакви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най- после собственик на въпросната хонда страшна е това е колата е има дребни забелешки не свети лампата на фаровете и задната броня е ожулена и провиснала около 1-2 см. но това е нищо все пак е италянка а за двигателя до колкото видях е d14z8 или d14z нещоси. остана само да и сменя консумативите кажете горе долу какви пари да си приготвя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми какви пари:Масло- 3-3,5л /Q8 наливното не е лошо и е 10ка на литър/Масления и той ок 10каВъздушния и бензиновия са пак около толко.Ако има клима- филтъра на купето задълже :) / е моеш и да го изхвърлиш,няма да му усетиш липсата :blink: Ролка, ремък помпа от 140 нагоре,Отделно работата. Акомулатора сиг е сдал багажа и там едни 140 кинта....Антифриз 3 литра...А бе около 450- 500 кинта те оправят напълно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже може да са му множко :lol:

Редактирано от Tino
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...