policeman 1052 #1 Публикувано 2 Февруари, 2011 Предварително се извинявам,че не спазвам шаблона по темата,но смят че в случая е излишен! По темата:Въпросният хубостник pumata_dp продаваше 4бр. зимни гуми,за които ми каза,че са на една зима.Има снимки към обявата и т.н. Говорих с него по телефона,като същият ме увери,че е закупил гумите предната зима и са много добри.Доверих се и му казах да ми ги праща.Цена 120лв. за 4-те.Гумите се оказа,че не са на една,а незнам на колко години и са някъв гаден регенерат Даже не могат и да се балансират,защото хващат повече от 200гр. тежести Свързах се с въпросният търговец,който упорито продължаваше да ме лъже,че ги купувал чисто нови преди година.Аз заявих,че му връщам гумите,защото ме е излъгал.С мрънкане се съгласи.Така,но до ден днешен човека отказва да си ги получи от клона на Еконт в Перник.След многократно позвъняване и увъртане вече и телефона не си вдига.Често казано съм леко възмутен от тази ПОМИЯРСКА постъпка,но здраве да е.В крайна сметка съм назад с 200лв. и гуми за боклука.Да е жив и здрав младежа п.с.Писна ми от селски тарикати в тоя форум,аман от мъже в полички 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #2 Отговорено 2 Февруари, 2011 Колега извинявам се за случилото се,но ти казах че 1-во гумите не са мои а на братовчед ми гумите ти ги пратих с опция ''отвори преди да платиш'' ти вземаш гумите след няколко часа ми звъиш ми казваш че не ги искаш зощото са Регенрат 1-во бъобще нямах на идея какви са 2-ро ти казах че за 30лв гумата да не очакваш Чисто нови гуми, още преди да ти ги пратя въпреки че гумите имаха 6-7мм грайфер... В последствие от човештина ти казах върни ми ако толкко е наложително,като си мислех че братовчед ми ще излезе човек и ще ти върне парите,обаче се оказа че не е и излезнах аз виновния Както ти казах и когато се чухме ако трябва ще ги извадя 120лв от своя джоб само и само да сме чисти..... Уви , по колата ми тези дни ми изледнаха около 200лв непредвидени разходи и просто нямаше от къде да ти ги извадя Въпреки че нито ти нито аз сме виновни се оказах АЗ виновния и затова повече с истории от сорта да продавам части на друг няма да се занимавам Съжалявам още веднъж за недоразумението... АЗ съм си Виновен Ако преценят Модераторите да ми Изтрият профила 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 2 Февруари, 2011 В Момента,в който полисмена каже, че са му върнати парите нещата ще застанат по местата си, до тогава за мен си е измамен. И все пак ще помоля да пишат предимно лично замесените, останалите можем да анализираме малко след развръзката. В противен случай ще се напълним със спам и ще нажежим обстановката излишно. Личните нападки ще бъдат изтривани! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #4 Отговорено 2 Февруари, 2011 (Редактирано) В Момента,в който полисмена каже, че са му върнати парите нещата ще застанат по местата си, до тогава за мен си е измамен. Това е малко от сорта купих си кола 1.3 ама нещо ми е слаба може ли да ти я върна да си купя 2.5...... ... колегата е отворил гумите преди да ги плати Нали така колега ПолисМен така че вината си е в известна степен и твоя Не се оправдам Виновен съм Просто гледам и от двете страни... Ако смятате да ме хулите за това по-добре ме премахнете като Потребител... Редактирано 2 Февруари, 2011 от pumata_dp 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 2 Февруари, 2011 Не желая да взимам страна в спора, за това ще кажа, че да, видял ги е, но някои неща не могат да се видят с очите. За това е отишъл да ги сложи, но се е разбрало, че не са могли да ги балансират. От казаното до тук неговите доводи са по-силни, но това няма значение. Единственото важно е ти коректен ли си или не. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #6 Отговорено 2 Февруари, 2011 За да внеса малко яснота по този въпрос. Колегата с ник pumata_dp ако беше спазил правилата на форума нямаше да има такъв проблем. Там пише: "Обявите са лични. Несе допуска пускането на обяви на трети лица!" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #7 Отговорено 2 Февруари, 2011 Не претендирам за цената на гумите,нито за грайфера!Гумите ги взех на честна дума,както и аз винаги съм пращал на честна дума какво ли не и претендирам,че винаги съм бил коректен!!!Претендирам за това,че ми "спести" това,че са регенерат,а още по-лошото е,че НЕ СТАВАТ за каране,поради невъзможноста да се балансират със по-малко от 200гр. тежест на гума .Също така и куриера,който поех след уговорката да ги върна,а и сега обратно до Плевен общо 75лв.+няколко дни магазинаш Х 5лв./ден.Яко а?А най-кофтито е,че гумите не бяха за мен и се изложих пред на жена ми баща и !Е, в крайна сметка дали не можех да си купя нещо на детето,а не да ги хвърлям тия пари на вятъра? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #8 Отговорено 2 Февруари, 2011 Ако желаеш ше ти пратя за моя сметка Една предна Броня с Лип от 5ген Сивик като подарък и извинения за недоразумението + едни кабели за свещи ползвани по-малко от Месец..... http://pumatadp.snimka.bg/automobiles/bronq.561485.21967497 + http://pumatadp.snimka.bg/automobiles/kabeli.562037.21987996Знам че няма да ти върна парите по този начин но се надявам поне да ме запомниш с Добро....!!!Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 2 Февруари, 2011 братле за напред да знаеш че еконт имат опция за монтаж/проба така че ползвай я ,и не се доверявай така лесно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #10 Отговорено 3 Февруари, 2011 (Редактирано) Моля,затворете темата!Няма смисъл от повече коментари. Редактирано 15 Август, 2011 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #11 Отговорено 15 Август, 2011 Изпратено предупреждение за търговеца : Здравейте искам само да обърна внимание че е възможно колегата да подава невярна или неточна информация.Купих от него /по еконт/ 4бр. алуминиеви джанти и въобще не бяха в обявеното от него състояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове