Jump to content
reingar-x

Мнение за Honda CRX?

Recommended Posts

Здравейте,нов съм във този форум и досега не съм имал Хонда.Въпроса ми е следния интересувам се от Honda CRX произведена през 89г.?Какво е вашето мнение за въпросния модел,кой двигател е най-добър за нея най честите болежки от които страда,както и евентуалния разход на гориво който трябва да очаквам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

общи дискусий не технически .Весела нова година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърни се към твоя градски policeman,ще научиш всичко което те интересува,ГАРАНЦИЯ. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маниашка кола е !Веднъж повозиш ли се няма да ти се иска да слизаш от нея!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами........ преди 5 години поисках едно кръгче от приятел с рекс и............. досега не съм слизал от такава кола,а и нямам намерение да я сменям.Това е най-ненормалната кола(поне според мен).Заобичах я още щом я видях.... Двигателите... ами и с който и да е двигатвл да е колата усещането е неописуемо.Естествено с Б-серията е най-якото изживяване,особено като чуеш ВТЕК-а.Разхода е повече от доволен.Аз карам Д16А9 и разхода ми е около 6л. извън града и 7-8 градско.Такаче колега изобщо не се замисляй.Взимай и няма да съжаляваш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRX-а е кола-мания!-класика!-pocket rocket!!.... От дете си мечтая да имам такава, и може би скоро ще е моя:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този автомобил може ли да се слага газ и създава ли проблеми газовата уредба,модела които ми предлагат е 124кс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@'reingar-x'

Не може! От завода са пломбирали двигателя, и са сложили надпис:D16Z5, който абсолютно забранява поставянето на газова уредба!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това майтап ли е питах дали понася газ и трябва ли да е газов инжекцион уредбата.А и мотора не е D16z5 a D168A!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRX и газ... по-добре си остани на старата марка, иначе CRX-a е мания, класика, най-доброто!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма какво да допълня освен да цитирам 1 колега- НЯМА БИВШ РЕКСОМАН :)Колкото за колата (джобна ракета)класика на ЯПОНСКОТО автомибилостроене :)От 10 дни съм горд собственик на такава :PСега малко от философията ми за живота според мен човек е създаден и живее на този свят за да се наслаждава на ЖИВОТА това е и една от идейте на ХОНДА да носи радост а РЕКСА Е истинка хонда :)!Тук във форума има корифей на тази тема (МАД ДОГ ,ПОЛИСМЕН И ОЩЕ ДРУГИ )те ще те донавият и посъветват по компетентно от мен :drunk:Аз само мога да си позволя 1но приведи колата в заводския и вид (това е мое мнение ) Колкото до здравина, разход и качество нямай никъкви притеснения това е ИСТИНСКИ ЯПОНСКИ АВТОМОБИЛ :fun:ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ РЕКСОМАНИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-точния и ясен отговор.. Споделям филисофията на живота на kembo.Рексистите са много в този форум,включително и аз,и всеки ще ти каже същото.А за рекс на газ..... не ми се нрави тази идея.За разхода на тази ракета могат да завиждат много от колите движещи се по нашите пътища.така че не е нужно да му се слага газова уредба...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз колата съм я харесал,просто питам за разход на гориво и за газта да не ми говори продавача глупости ако гори 6-7 литра на 100км не и трябва газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извънградско толкова ще ти гори, за в града не се надявай на под 10

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекох ти да се свържеш с policeman,пича никога няма да ти откаже информация и съвет.Недей слуша продавачите. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично мое мнение е,че една газова уредба ще убие целия дух на Рекс...А и колега,колкото и много да гори,колко ще е,колата е 1,6 литра,да не е 2,2....Пак лично мнение е,че е несериозно да купуваш СПОРТНА КОЛА и да слагаш газззз.Аз даже моята,която е по-малкото братче,4ген.,д16а6,като я купих,беше с газ и аз я МАХНАХ...Ако искаш спортен вид и икономия,вземи си Сивик,1,3 и му набухай газовата,сложи спойлери и сини пръскалки и готово:)

Редактирано от RadoslavKZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекса е много голяма мания, дори самия аз в момента съм в големи размисли дали си заслужава понеже в най-добрия вариант колата е на 18 години ... но пък манията си е мания няма значение на колко години е щом ти харесва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да ползвам колата за гонки а за всекидневна употреба,мислех да си взема сивик 93-94г. но искат повече пари за запазен автомобил пък и CRX по държи на ръжда.Чувал съм,че във Плевен има 2-3 CRX -а и даже се засичам със една черна,ще трябва да питам собственика и.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Плевен не съм засичал черен ЦРХ 2г.:cool: Рекс 2г. е голяма мания,но също не държи много на ръждата и той си има слаби места,който корозират:) Моторите на това поколение са пълен скандал и са се доказали с времето.Не случайно навсякъде по света се цени този модел на Хонда.За АГУ сам ще си решиш,но с газта ще загубиш чара на този култов автомобил.Надявам се един ден ще ме разбереш,ако се сдобиеш с такова бижу:cool: .Инак за въпроси съм насреща и ще помагам щом се наложи:cool:

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мене газовия инжекцион сьвсем не е за поценяване. Ако се дигне налягането на газта може да вьрви и по добре и от на бензин. А за да се дигне налягането не е нужно даже да се ходи на сервиз , Може механично от болта за реглаж на налягането на самия испарител.

Редактирано от mom4i74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На такава кола да сложиш газ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На такава кола да сложиш газ? ;)

.............. е равно на самоубийство... По-добре не си я копувай,ще понесеш доста критики.Но ти си знаеш най-добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, явно не си запознат с разхода на црх 2-ра генерация, щом мислиш за газ, гори между 5 и 8 литра при нормално каране, на мен повече от 9 не ми е стигал разхода при здрава стъпка.Това за газта, просто няма да си го помислиш, ако покараш запазен и в добро състояние рекс, ако пък разхода по-горе, който съм ти написал, ти се вижда висок, по-добре търси дизелов автомобил ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично карам по-стария модел, първа генерация, и съм много доволен - дава нисък разход и е много удобна кола за градски условия - пъргава, маневрена и много приятна за каране. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...