Guest purkinie #121 Отговорено 14 Юни, 2006 дипломиран ветеринарен лекар,безработен за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest APOLON #122 Отговорено 16 Юни, 2006 Здравейте,АЗ СЕ ЗАНИМАВАМ С ПОЖАРНА ТЕХНИКА< РЕМОНТ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ПОЖАРОГАСИТЕЛИ< ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ < ОЗАКОНЯВАНЕ НА ОБЕКТИ< ПРОДАЖБА НА АПТЕЧКИ И ПОЖАРОГАСИТЕЛИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ АСОРТИМЕНТИ В ОБЛАСТА НА ПРОТИВОПОЖАРНАТА ТЕХНИКА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #123 Отговорено 18 Юни, 2006 Веломеханик,баикаджия по хоби,монтажник на автоаларми в момента работя в рекламна кь6та! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov #124 Отговорено 18 Юни, 2006 Маркетинг мениджър в Aplus.net ( www.aplus.net ), всякакви уеб услуги, главно за територията на САЩ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kvento #125 Отговорено 24 Юни, 2006 Диспечер- аварий към фирма за газификация/природен газ/, монтажник на антени за мобилните оператори/между другото/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #126 Отговорено 5 Юли, 2006 Да добавя към услугите с които мога да съм ви полезен , че гравирам всичко Имаме лазер във фирмата и гравираме всякакви работи , режем също неща ( с изключение метал , но и това може имеме познати с машина която реже всичко , на водна основа ) Ако има някой нещо което иска да изгравира нещо да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #127 Отговорено 5 Юли, 2006 tino мога да ти продам софтваре да си управляваш машината П.П. сотвара е собствено производство и няма конкуренция в световен мащаб П.П.П. айде пак далавери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #128 Отговорено 5 Юли, 2006 tino мога да ти продам софтваре да си управляваш машината П.П. сотвара е собствено производство и няма конкуренция в световен мащаб П.П.П. айде пак далавери <{POST_SNAPBACK}> Мерси имам си , дадоха ми го гратис като взехме лазера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #129 Отговорено 15 Юли, 2006 Бачкам в АЕЦ-КОЗЛОДУЙ. Промишлена телевизия и Полярен кран Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zenko #130 Отговорено 17 Юли, 2006 Чупя колите на хората в едно сервизче <{POST_SNAPBACK}> Зна4и не са при мен е така-колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX #131 Отговорено 17 Юли, 2006 Милиционер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #132 Отговорено 20 Юли, 2006 Аз пък съм компютърджия Linux/Windows - Server/Workstation - Hardware/Software - Network/InternetВ момента работя като сисадмин в сравнително големичък интернет доставчик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #133 Отговорено 20 Юли, 2006 за момента шофьорче....карам разни работи с мойта хондела и едно бусче...разни доставки...ей такива работи...и подръжка на компютрите в на баща ми фирмата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny_cocolino #134 Отговорено 25 Юли, 2006 работя като управител във фирма занимаваща се с продажба, монтаж и сервиз на японски климатици втора употрба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Isi #135 Отговорено 26 Юли, 2006 До скоро се занимавах с коли, а сега съм продуктов мениджър в мебелния бизнес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policaja #136 Отговорено 23 Август, 2006 бивше ченге,сега кмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #137 Отговорено 1 Септември, 2006 Аз изпразвам въздуха от чашките и ви карам да гледате странно след пореднатаВ кривото на 6ти септември съм) Иначе си клатя краката и говоря глупости Занимавам се с бездарни политици и амбициозни младежи, така като се замисля и аз спадам към тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER #138 Отговорено 9 Септември, 2006 (Редактирано) Хулиган и автохулиган на свободна практика,кот излезе . Редактирано 9 Септември, 2006 от PRO-DRIVER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #139 Отговорено 14 Септември, 2006 Мииии... май само аз не казах с какво се занимавамАз сега почвам 4 курс Ландшафтна архитектура( на прост български озеленяване и паркостроене)4ертая за една фирма за озеленяване и към още една за геодезически инструменти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vlaladim #140 Отговорено 14 Септември, 2006 xaxaxaxaрабoтя kaтo луд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #141 Отговорено 14 Септември, 2006 още един към отбора на компютърджиите работя като уеб програмист - HTML / CSS / JS / PHP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #142 Отговорено 16 Септември, 2006 Е аз съм търговски директор + ваншни продажби в една фирма дето прави менте парфюми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest giorgio #143 Отговорено 16 Септември, 2006 Актьор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #144 Отговорено 18 Септември, 2006 (Редактирано) Ако има интерес към СОТ-ове и видеонаблюдение свиркайте.Иначе, милиционерче Редактирано 18 Септември, 2006 от D16A8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3 #145 Отговорено 18 Септември, 2006 Работя - Компютърна анимация (2D и 3D графика),отвреме на време сайтове и програмиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AngeloV #146 Отговорено 22 Септември, 2006 Съсобственик съм във фирма за недвижими имоти, REAL ESTATE агенция, ако някой има нужда от имот по морето или планината да се обажда.малко координати : www.iconaproperties.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned #147 Отговорено 27 Септември, 2006 Е аз работя нещо по различно... фирмата е летище Д.Митрополия и Каменец офицер съм по комуникациите и навигациите .Ако някой спука гума може да кацне на едно от летищата аз ще му осигуря безаварийното кацане. А когато съм дежурен може и да направи някое кръгче на пистата да си тества ХОНДАТА колко бяга... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gax #148 Отговорено 28 Септември, 2006 Досега не видях 1 икономист.Откривам и това направление - бившо счети, а сега контролер в Енергото.Младоженец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nightwalker #149 Отговорено 17 Октомври, 2006 Аз съм сервизен във 3Т Съплайс (3ttoner.com) - принтери разглобявам и правя тонери за тях Тва е в редута над румънското Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest БÐ�РЗÐ�КÐ� #150 Отговорено 1 Ноември, 2006 аз съм тираджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #151 Отговорено 2 Ноември, 2006 Нека и аз да се разпиша.Седя си в автосалона и продавам нови автомобили на една немска марка,с мерник на предния капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #152 Отговорено 5 Ноември, 2006 Бивш Енергаджия сега Газпромаджия.Без маитап от всичко по малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #153 Отговорено 5 Ноември, 2006 За момента....Зам. У-л на "Билла"-Стара Загора Поправка : вече Директор на "мръвката" ! /деликатеси и месо/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #154 Отговорено 6 Ноември, 2006 За момента....Зам. У-л на "Билла"-Стара Загора Поправка : вече Директор на "мръвката" ! /деликатеси и месо/Ето кой ще се погрижи за мръвката на следащата национална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orlin #155 Отговорено 6 Ноември, 2006 просто ученик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #156 Отговорено 6 Ноември, 2006 Познайте кой заплес е забравил да се разпише тука? Пишман веб дезигнер съм, още по-пишман музикант освен това и най-пишман фотограф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivailobaltov #157 Отговорено 14 Ноември, 2006 В хазартния бизнес,работя за собственика на казина цезар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest metal #158 Отговорено 17 Ноември, 2006 сисадмин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHOYO #159 Отговорено 18 Ноември, 2006 стъклар във фирма за производство на дограма и стъклопакети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #160 Отговорено 19 Ноември, 2006 сисадминЯ! Привет колега! Като ти гледам аватара ... та пак си задавам въпроса - що няма сисадмин чалгаджия?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове