Jump to content
hus0

Избор на задни амортисьори

Recommended Posts

Здравейте колеги.Предстои ми смяна на задни амортисьори и ми трябва малко помощ за да избера подходящи амортисьори. Колата е английски сивик 97ма година. Башата е поразпита тук там и са му предложили няколко варианта-Niparts -108лв броиката,Monro 140лв броиката,Kayaba към 120лв броиката . На мене ми предложиха и Tokiko-118лв. Ако има някои други марки които са добри ще се радвам да споделите и да кажете кои от тези марки са наи добри като цена и качество. Благодаря предварително :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То каябата хубаво ,ама не е ли ниска тази цена 120 лева за да са истински?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажете нещо за Монро колеги доста хора ги хвалят аи аз маи към тях съм се насочил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от две години с монро рефлекс -газово-маслени отзад и няма проблеми.Тогава бяха по 135лева парчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с Монро от година и половина - две , добре са. Но от това което съм чувал , най-добри за Каяба. Само цената им ме съмнява ... 120 лв бройката ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в КОСЕРА които са официални вносители на каяба,най вероятно там си гледал цените.Аз съм слагал доста каяба мога да твардя че са от най добрите,а и имат 36м. гаранция.Монро сам слагал но не са доволни хората,освен сега да са ги оправили (не съм слагал от гонина някаде монро)А за токико немога да кажа нищо освен че евро07 ги продава трябва да са добри нали са японски

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Косер бяха 115-20 лева каябата като ги сменях моите ,а като питах в магазин за японски части ми казаха че щели да ми ги доставят на близо 190 лева парчето,викам си какво става тука или на косер тогава са ментаци или пък тези от другите магазини са бахти спекулантите,Монро рефлекс беше навсякъде с еднаква цена 140лева пък и това било най-добрия им модел -комбинирани газово -маслени с 3 години гаранция мисля че бяха и затова тях избрах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте имам англичанка 98 и 'проблем' със задните амортисьори не искам да прецаквам колегата но реших че не е нужно да отварям нова тема..та така ..нищо не разбирам от автомобили и си ходя по сервизи и си плащам като пич обаче миналата зима ми се прецакаха задните амортисьори и ми ги смениха с газови (трябва да погледна какви) срещу ~700лв ..проблема е че от този момент колата ми вози като лагерна количка а жена ми е с вроден дефект на бъбреците и отказва да се качва в хондата защото после е на хапчетапреди този ремонт всеки който съм качвал ми е казавал ебаси гладката возия ..какви са били старите амортисьори никой не знае ако някой знае какви са най меките амортисьори за американка 98 ще му бъда безкрайно задължен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също втора година съм с Монро газово-маслени,след слагането им возията категорично се подобри,взех ги от ТЕХ-КО Варна.Във Форума съм чел добри отзиви за Токико.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...