Jump to content

hus0

Фен
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hus0

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    варна
  1. Добре каква е целта на това нещо дето си го показал на сномката http://i466.photobucket.com/albums/rr23/Mattcheww_/For%20Sale/DSC02185.jpg и какво ще рече cold air intake.Ako се пусне още една тръба надолу кам бронята пак ли няма да има ефект.
  2. Може и да дърпа не знам нооо за това сме оставили долната чст на оригиналната кутия хич да не е пак си влиза студен въздух според мене. Като се постопли може и да му измислим някаква преграда да видим тогава какъф ще е ефекта.
  3. На англичанката на братми сме му турили К&N а тръбата не я знаем каква марка е. Само филтъра беше кам 90лв а с тръбата цената беше около 130-140лв.И аз на моето БМВ сам с панелен на същата марка. Разликата в вървенето е минимална а звука с конусния е един пър панелния не се усеща чак толкова осен ако не си отвънка :Д
  4. Колеги тази неделя схте има ли продължение в Сливен?
  5. Колеги препоръчвам ви да гледате Never Back Down мн як филм гледал сам го няколко пъти и мн ми хареса.Извинявам се мн ако някои преди мен го е препоръчал.Приятно гледане
  6. Колега и за това има лесно ако имаш трети стоп или габарит за мъгла не го знам как го водят пускаш го и на оня ще му се реве
  7. 260 лева е братми днеска си плаща негожия данък :S:S
  8. колеги има ли някои от варна да ми покаже тоцхно какво трябва да се почисти.хондата я карам от няколко месеца пък и честно да си кажа не разбирам мн от двигатели.
  9. Утре утре схи пробвам и ши кажа.Надявам се да не е нещо по сериозно.
  10. колега смед смяната на ролки ремъци масла филтри и такива работи колата вървеше мн повече от преди смяната на тия дрънкулки. Колега, защо тогава задаваш отговори. Проблемът ти е на 99% диагностициран - прочети ми отново предния пост, който съм самоцитирал. Aми колега нали ти казах цхе колата вървеше повече след смяна на ремъка и ролкоте следователно не мисля че е в тях проблема ако беше така то четеше да се проличи веднага след смяната им.
  11. Прегледай си катализатора че ако е запушен и продължиш да я караш ядовете стават големи! Успех! Какво може да последва ако се кара така колата. И какво може да се сложи на мястото на катализатора.
  12. колега смед смяната на ролки ремъци масла филтри и такива работи колата вървеше мн повече от преди смяната на тия дрънкулки.
  13. Ами не знам на 4та не сам я пробвал.Нз дали от бензина просто нямам идея. Нивото на маслото дали играе някаква роля.
×
×
  • Създай нов...